2.bebeğine hamiş olan bayanlar burda mı?

tahaecrinRY

EVLİ MUTLU 2 ÇOCUKLU :) :)
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
441
1
116
evet kızlar biz biraz tecrübeli hamişleriz sorunlarımızı mutlu anlarımızı bebişlerimizin durumlarını burda paylaşmaya varmısınız?ben 15 haftalık hamişim henüz cinsiyetimiz belli değil..ara ara sıkıntılar yaşasamda maşallah güzel geçiyor hamileliğim.. buyrun paylaşalım :-)

evet kızlar biz biraz tecrübeli hamişleriz sorunlarımızı mutlu anlarımızı bebişlerimizin durumlarını burda paylaşmaya varmısınız?ben 15 haftalık hamişim henüz cinsiyetimiz belli değil..ara ara sıkıntılar yaşasamda maşallah güzel geçiyor hamileliğim.. buyrun paylaşalım :-)[/QUO

sen de benim gibi merak ediyomusun cinsiyetini tahminin varmı::49:

Son düzenleme:
Benimde 2. Hamileligim hemde daha ilki 9 aylik:)
Cinsiyete gelince iyice karisti birer hafta arayla 2 kere bakildi ilkinde kiz ikincide erkek gibi dedi 24 unde net belli olacak bakalim hayirlisi olsun ilk bebegim kiz buda erkek olsa fena olmaz ama onemli olan saglikli sihatli hayirli olsun yeter...

slm arkadaslar bende ikinciye hamileyim ilkim oglan ve daha 5 aylik biraz erken davrandik ikinciye:1:bazen korkuyorum ikisi bi kucuk asil olucak diye bazende sevin iyorum insallah saglikli sihatli kucagimiza aliriz bun da pek heyecanim yok ilki gibi degilim aralarinda pek bi sey yok beklide ondandir:nazar:

en son kontrolümde doktorum erkek gibi ama daha emin olmayalım dedi,benimde bir kızım var bide oğluşum:55: olsa tabiki sevinirim ama öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar..kızımdaki gibi geçiyor gebeliğim ekstra bir fark yok..:32:bakalım diğer buluşmada görecez inşallah..:emir_bebek:2.çocuklu kendimi hayal edemiyorum aslında fakat evlatlarımızıda kardeşsiz bırakmak bencillik olur dimi ama hanımlar..:34:şimdi daha çok şişmedim yazın sonuna doğru şişmiş olurum:9:şimdilik rahat geçiriyorum oruç durumunuda sorucam doktoruma ozaman 5 aylık olucam muhtemelen izin vermiycek ama ben yinede sorucam..günler uzun..:31:

bende 15 haftalık hamileyim ilk çocuğumda kız buna da kız dedi doktorumuz, benim hamileliklerim çok kötü geçiyor arkadaşlar ilk kzımda 9 ay çektim. bunda ne kadar sürecek bilmiyorum şuana kadar kötü geçti geçiyor da, hiç bişey yiyip içemiyorum,allahım hayırlısıyla 9 ayı bi tamamlasam diyorum o kadar soğudum ki herşeyden, hiç bişeyden tat alamıyorum...

selam kızlar bende 2.hamileliğimi dün evde yaptığım testle öğrendim.Kızım daha 7,5 aylık ama biz ikisi beraber büyüsünler istedik.inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelirler.:emir_bebek::nazar:

Arkadaşlar erkek bebek anneleri hamileliğinizin kaçıncı haftasında göğüslerinizde kararma oldu yada erkek bebeğe hamileyken mi kararır bilginiz varmı cevaplarınızı bekliyorum

Evett siyahlasti. normalde benim gogus uc rengimm coook acik..ama hamileligin ilerleyen zamaninda kapkara oldu..normal..bebek emdikce emdikce aciliyo. merak etmeeee:)))

Merhaba benimde 6 yasinda bir kizim var simdi 4 haftalik hamileyim bugun ultrasona girdim doktor zor buldu keseyi halbuki ilkindeki gibi mide bulantisindan ölüyorum

Arkadaşlar erkek bebek anneleri hamileliğinizin kaçıncı haftasında göğüslerinizde kararma oldu yada erkek bebeğe hamileyken mi kararır bilginiz varmı cevaplarınızı bekliyorum

canım 16.haftama girdim henüz cinsiyeti beeli olmasada göğüs uçlarım kapkara oldu :) belki erkek gelir bu sefer diyorum ama sağlıklısı gelsin..:nazar::34: benim gebe kaldığım günden bu yana göğüslerim sürekli sızlıyor 4.aydayım hala devam ediyor kızımda da öyleydi gerçi ama...bakalım bir diğer buluşmada bebişimin cinsiyetini öğrenicez..

Evett siyahlasti. normalde benim gogus uc rengimm coook acik..ama hamileligin ilerleyen zamaninda kapkara oldu..normal..bebek emdikce emdikce aciliyo. merak etmeeee:)))

kaçıncı haftada kapkara oldu ben 14 haftalık hamileyim 3.bebeğime 2 kızım var bunun erkek olmasını çok istiyorum belirtilerine bakıyorum o yüzden herkes erkek bebeği olanlar göğüslerinin karardığını söylüyor bende henüz yok hafif bir kararma var ...

canım 16.haftama girdim henüz cinsiyeti beeli olmasada göğüs uçlarım kapkara oldu :) belki erkek gelir bu sefer diyorum ama sağlıklısı gelsin..:nazar::34: benim gebe kaldığım günden bu yana göğüslerim sürekli sızlıyor 4.aydayım hala devam ediyor kızımda da öyleydi gerçi ama...bakalım bir diğer buluşmada bebişimin cinsiyetini öğrenicez..

bende 14 haftalık hamileyim 2 kızım var bunun erkek olmasının çok istiyorum hafif bir kararma var göğüslerimde inşallah erkek olur bu son hakkım sezeryanla doğum yapıyorum

Merhabalar 4.5 yasinda kizim var.8+4 hamileyim.Suan en merak ettigim cinsiyeti.Yavastan alisverise orgulere baslamak gerek :D Hepinize saglikli dogumlar dilerim ..

Back
X