- 22 Ekim 2007
- 441
- 1
- 116
- Konu Sahibi tahaecrinRY
-
evet kızlar biz biraz tecrübeli hamişleriz sorunlarımızı mutlu anlarımızı bebişlerimizin durumlarını burda paylaşmaya varmısınız?ben 15 haftalık hamişim henüz cinsiyetimiz belli değil..ara ara sıkıntılar yaşasamda maşallah güzel geçiyor hamileliğim.. buyrun paylaşalım[/QUO
sen de benim gibi merak ediyomusun cinsiyetini tahminin varmı:
Benimde 4 yasknda oglum var. 13 haftalik hsmileyim ..cinsiyeti ogrenemedik. ins. hafta sonu ogrenecez...
Arkadaşlar erkek bebek anneleri hamileliğinizin kaçıncı haftasında göğüslerinizde kararma oldu yada erkek bebeğe hamileyken mi kararır bilginiz varmı cevaplarınızı bekliyorum
Evett siyahlasti. normalde benim gogus uc rengimm coook acik..ama hamileligin ilerleyen zamaninda kapkara oldu..normal..bebek emdikce emdikce aciliyo. merak etmeeee:)))
canım 16.haftama girdim henüz cinsiyeti beeli olmasada göğüs uçlarım kapkara oldu :) belki erkek gelir bu sefer diyorum ama sağlıklısı gelsin..benim gebe kaldığım günden bu yana göğüslerim sürekli sızlıyor 4.aydayım hala devam ediyor kızımda da öyleydi gerçi ama...bakalım bir diğer buluşmada bebişimin cinsiyetini öğrenicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?