• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Bebek için uğraşıp hsg rahim filmi çektiren lütfen yorumlarınızı paylasin

Anladım. Geçmiş olsun . Bende sadece pko var hafif düzeyde olduğunu söyledi Dr. Klomen kullandım 4 kez catlatma iğnesi ile birlikte her ay düzenli 4-5 yumurta oluşuyordu ama olmadı. Kist falanda olmadı. Şimdi rahim filmi istedi Dr. Bu ay ilaç kullanmadım çarşamba Dr gidicem.bakalim ilaçsız yumurtalarim ne durumda
Smdi i onu merak ediyorum.
inş. güzel büyümüştür hayırlı haberlerle dönersin...

bende aynı şekilde 2.çocuk için 2.5 senedir uğraşıyorum.yumurta zor büyüyo 2.sefer anca büyüdü ama maalesef sonuç negatif.doktorum şimdi rahim filmi istedi.ama çok korkuyorum.tecrübesi olanlar bu konuda yardımcı olun lütfen :(

inş. güzel büyümüştür hayırlı haberlerle dönersin...
Evet buyudu şükür 12. Gün gittiğimde 17-18 mm civarında ydi. Evde ovulasyon testlerinden kullandım. Yumurtlama zamanini bulabilmek için. Bugunde 21. Günüm. 2-3 gündür pembeseverim akinti geliyo günde 1 seçer falan. Tutunma kanamasi olabilecegini düşünüyorum. Bakalım kısmet artık bekleyip görünce.

bende aynı şekilde 2.çocuk için 2.5 senedir uğraşıyorum.yumurta zor büyüyo 2.sefer anca büyüdü ama maalesef sonuç negatif.doktorum şimdi rahim filmi istedi.ama çok korkuyorum.tecrübesi olanlar bu konuda yardımcı olun lütfen :KK43:

Tedavi olarak ne goruyorsun. Ben rahim filmi çektirme dim henüz ama çoğu cokda zor olmadığını soyluyorlar.

Evet buyudu şükür 12. Gün gittiğimde 17-18 mm civarında ydi. Evde ovulasyon testlerinden kullandım. Yumurtlama zamanini bulabilmek için. Bugunde 21. Günüm. 2-3 gündür pembeseverim akinti geliyo günde 1 seçer falan. Tutunma kanamasi olabilecegini düşünüyorum. Bakalım kısmet artık bekleyip görünce.
inş. yerleşe kanamasıdır canım meleğin gelmiştir hakkında hayırlısı bende adet oldum dün dr gittim herşey iyi temizlenince gidicem birde bakalım neler olucak...

Tedavi olarak ne goruyorsun. Ben rahim filmi çektirme dim henüz ama çoğu cokda zor olmadığını soyluyorlar.

pazartesi günü rahim filmi çektirdim.anestezi aldım.tüpleri açık lan için ağrısız geçiyomuş ama ya tıkalı ise diye düşünüp anestezi istedim...sonuç sağ tüp tıkalı..şuan için ilthap var antibiyotik e progestan kullanıyorum adet olunca klomenle devam edicez.sen de durum ne?

pazartesi günü rahim filmi çektirdim.anestezi aldım.tüpleri açık lan için ağrısız geçiyomuş ama ya tıkalı ise diye düşünüp anestezi istedim...sonuç sağ tüp tıkalı..şuan için ilthap var antibiyotik e progestan kullanıyorum adet olunca klomenle devam edicez.sen de durum ne?
Gecmis olsun. Rahimde iltihap oldugunu filmdrn mi anliyorlar.

Film Ben henüz çektirme dim film. Şuan adetimin 26. Günü. 8 gündür hafif leke geliyo. Az önce Dr aradım cumartesi günü beta hcg baktır dedi.

Back
X