2 bebek ve üçüncü ye hamile olma ihtimali.

Hanzadens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
502
280
18
25
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum daha doğrusu uzun bir aradan sonra yine burda buldum kendimi diyebiliriz...
Neyse konuya dönelim 2 bebişim var ve ikisini çok zor şartlar altında doğurdum bu yaşa geldiler biri yürüyor diğeri emekliyor. eşimin kişiliği olsun ona guvenmemem olsun yaptığı bazı kabul edilmeyecek şeylerden dolayı ileriye dönük bir karar alıp spral taktırdım ve meslek sahibi olmak için egitime devam etmek için sınavlara çalışıyorum . Neyse regi günüm geçti bildiğiniz baya geçti şuan memleketteyim ve ayriyeten köy yerinde olduğum için test alamıyorum şimdilik oda . İçim içimi yiyor sprale rağmen üçüncüsü yoldaysa diye ...
( Normal şartlar altında. Üçte dörtte olsa çocuk isterdim ama farklı sıkıntılardan dolayı istemiyorum Allah olmayanlara versin)

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum daha doğrusu uzun bir aradan sonra yine burda buldum kendimi diyebiliriz...
Neyse konuya dönelim 2 bebişim var ve ikisini çok zor şartlar altında doğurdum bu yaşa geldiler biri yürüyor diğeri emekliyor. eşimin kişiliği olsun ona guvenmemem olsun yaptığı bazı kabul edilmeyecek şeylerden dolayı ileriye dönük bir karar alıp spral taktırdım ve meslek sahibi olmak için egitime devam etmek için sınavlara çalışıyorum . Neyse regi günüm geçti bildiğiniz baya geçti şuan memleketteyim ve ayriyeten köy yerinde olduğum için test alamıyorum şimdilik oda . İçim içimi yiyor sprale rağmen üçüncüsü yoldaysa diye ...
( Normal şartlar altında. Üçte dörtte olsa çocuk isterdim ama farklı sıkıntılardan dolayı istemiyorum Allah olmayanlara versin)
Köydeki sağlık ocagina gidin. Test yaparlar size.

Eğer oyle
Köyünüzde sağlık ocağı yok mu?

Gebelik şüpheniz var ve doğurmak istemiyor iseniz bir gün bile beklememeniz gerektiğini biliyorsunuzdur mutlaka…
Öyle bir şey varsa ki inşallah yoktur ama olana da kıyamam eğer sprale rağmen olacağı varsa bir cana kıyamam 😔

Bizim köyde varda şuan teyzemgile geldim misafir olarak burda yok teyzeme de söyleyemiyorum konuyu 30 yıldır da onun çocuğu olmuyor kırmamak için yada ne bileyim aklina çocuk konusu gelmesin yine diye üzülmesin diye..
E o zaman bekleyeceksiniz. Neden konu açtığınizi anlayamadım ben. Bizden tam olarak ne istiyorsunuz?

Spiral çok mükemmel bir koruyuculuğa sahip değil. Bu kadar güvenmediğiniz adamlardan da çifter çifter çocuk yapıp bir de sevişebiliyorsunuz artık şaşırmamalıyım deyip her seferinde şaşırıyorum 🙄 konuyu niye açtığınızı da anlamadım, onu yap yok bunu yap yapamam. Ee?

Hamile misiniz öğrenmek için test yaptırmanız, doktora gitmeniz lazım yaptıramam, doktora da gidemem demişsiniz. Sihirli küremizden mi bakalım acaba hamile misiniz diye?
Baksanız nolur sanki? Küreniz mi yıpranır? Bir küre aç kapa bedeli ne kadar? İnsanlık ölmüş.

Spiral olayını bilmiyorum ama spiralle hamile kalan bir arkadaşım oldu.
Hatta kürtaj esnasında alamadı doktor baya sezeryan gibi ameliyat ile aldılar.
Bir de bazıları regliyi tamamen kesiyormuş hiç regl olunmuyormuş sizinki öyle bir şeydir belki bilemiyorum.
Ama bir test bir doktor kontrolü dışında öğrenme imkanınız yok.

Spiral olayını bilmiyorum ama spiralle hamile kalan bir arkadaşım oldu.
Hatta kürtaj esnasında alamadı doktor baya sezeryan gibi ameliyat ile aldılar.
Bir de bazıları regliyi tamamen kesiyormuş hiç regl olunmuyormuş sizinki öyle bir şeydir belki bilemiyorum.
Ama bir test bir doktor kontrolü dışında öğrenme imkanınız yok..
Doktor bir arkadaşım tavsiye etmişti en etkilisi ve güvenilir olanı spral demişti ocakta taktım ama regim hep duzenliydi yani bilemedim kuzenim den rica ettim beni görmeye gelirken test alacak bakalım. Hayırlısı olsun ayriyeten diğerleri gibi alay eder gibi yorum yapmadığıniz için sağolun.

sorunuz nedir anlayamadım yani kimse müneccim değil hamilesin yada değilsin diyecek bunun doktoru var ilacı var

Back
X