2 bebek ve üçüncü ye hamile olma ihtimali.

sorunuz nedir anlayamadım yani kimse müneccim değil hamilesin yada değilsin diyecek bunun doktoru var ilacı var
Haklısınız ama alay etmekle de kimsenin eline birşey geçmiyor saçma bulduysaniz konuyu geçin yazmayın bende birşey beklemiyorum zaten sadece içimi döktüm buraya burası onun için varya .

Köydeki sağlık ocaklarınin hepsinde hergun ebe hemşire veya sağlık personeli olmuyor maalesef o yüzden olmayabilir konu sahibinin olduğu yerde. Merkezden gelecek birisi varsa yakınınız ondan almasını isteyebilirsiniz konu sahibi veya siz ne zaman ordan ayrilacaksiniz?
Kuzenim den rica ettim beni görmeye gelirken getirecektir.

Doktor bir arkadaşım tavsiye etmişti en etkilisi ve güvenilir olanı spral demişti ocakta taktım ama regim hep duzenliydi yani bilemedim kuzenim den rica ettim beni görmeye gelirken test alacak bakalım. Hayırlısı olsun ayriyeten diğerleri gibi alay eder gibi yorum yapmadığıniz için sağolun.
Tamam regl oluyorsanız o zaman sizinki regliyi kesenden değil.
Bize de yazın olur mu sonucu.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Eşinize ne zamandan beri güvenmiyorsunuz?
3 gündür falan mı?
Küçük olan henüz emeklediğine göre iyiydiniz diye düşünüyorum.
İyi giden bir evliliğimiz vardı yeni şeyler çıktı ortaya şimdiye kadar gizlediği şeylerin olduğunu öğrendim . Kimin önünde ne olacağını bilemiyoruz yoksa kim güvenmediği adama bile bile çocuk yaparki .

İyi giden bir evliliğimiz vardı yeni şeyler çıktı ortaya şimdiye kadar gizlediği şeylerin olduğunu öğrendim . Kimin önünde ne olacağını bilemiyoruz yoksa kim güvenmediği adama bile bile çocuk yaparki .
Burda o kadar okuduk ki güvenmediği adamdan düzelir umuduyla çocuk yapan. O yüzden artık bana da garip gelmemeye başladı.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum daha doğrusu uzun bir aradan sonra yine burda buldum kendimi diyebiliriz...
Neyse konuya dönelim 2 bebişim var ve ikisini çok zor şartlar altında doğurdum bu yaşa geldiler biri yürüyor diğeri emekliyor. eşimin kişiliği olsun ona guvenmemem olsun yaptığı bazı kabul edilmeyecek şeylerden dolayı ileriye dönük bir karar alıp spral taktırdım ve meslek sahibi olmak için egitime devam etmek için sınavlara çalışıyorum . Neyse regi günüm geçti bildiğiniz baya geçti şuan memleketteyim ve ayriyeten köy yerinde olduğum için test alamıyorum şimdilik oda . İçim içimi yiyor sprale rağmen üçüncüsü yoldaysa diye ...
( Normal şartlar altında. Üçte dörtte olsa çocuk isterdim ama farklı sıkıntılardan dolayı istemiyorum Allah olmayanlara versin)

Benim reglim 5 gün gecikince eczaneden test aldim, pozitif cikti. Etrafinizda eczane yok mu?

Ne sebeple güvenmiyorsunuz ?
Ben onu daha çok merak ettim

Kocasının sakladığı birşeyler cıkmış ortaya o yüzden artık ona güvenmiyormuş..

Konu sahibi gelecekse gelir rabbim yazmışsa kimse engel olamaz ona..
O OL derse olur.. RABBİM hakkınızda hayırlısını versin Inşallah..
RABBİM isteyene emek verene versin ilk önce..

Kocasının sakladığı birşeyler cıkmış ortaya o yüzden artık ona güvenmiyormuş..

Konu sahibi gelecekse gelir rabbim yazmışsa kimse engel olamaz ona..
O OL derse olur.. RABBİM hakkınızda hayırlısını versin Inşallah..
RABBİM isteyene emek verene versin ilk önce..
Amin 🙏

Korunma yöntemleri de hiç garanti degil.
Spiral en iyi yöntemlerden biri.
Bazen gelecek olan da geliyor.
Benim annem spiral taktırmış ve o haldeyken hamile kalmış kardeşime.
Bir arkadaşım prezervatif ile eşi korunurken üçüncuye hamile kaldi.
Şimdi spiral ile de korunuyor ama yine kalabilir.
Haplar felan da her kadına iyi gelmiyor.
Bana dokundu mesela ben bap kullanamıyorum.
Benim vücudum mesela doğurgan değil yoksa bir şekilde kadın erkek aynı anda hiç fire vermeden çok sıkı korunmali.
Sizde bir kan testi verin en garanti bu.

Korunma yöntemleri de hiç garanti degil.
Spiral en iyi yöntemlerden biri.
Bazen gelecek olan da geliyor.
Benim annem spiral taktırmış ve o haldeyken hamile kalmış kardeşime.
Bir arkadaşım prezervatif ile eşi korunurken üçüncuye hamile kaldi.
Şimdi spiral ile de korunuyor ama yine kalabilir.
Haplar felan da her kadına iyi gelmiyor.
Bana dokundu mesela ben bap kullanamıyorum.
Benim vücudum mesela doğurgan değil yoksa bir şekilde kadın erkek aynı anda hiç fire vermeden çok sıkı korunmali.
Sizde bir kan testi verin en garanti bu.
Bende hap kullanıyordum aşırı sinir yaptı sonradan sinüzit de oldu bende doktora gittiğimde bırakmam gerektiğini başka korunma yöntemine geçmem gerektiğini söyledi şimdilik test negatif çıktı. Bakalım

Test yaptım hamile değilim ama hala regi de olmadım heralde spral dengeyi bozdu randevu aldım doktora gidecem.
Olabilir canım.
Benimde tüplerim bağlı geçen 10 gün falan gecikti olmaz ama ben bile panik oldum acaba diye.
Bazen stres yaptıkça da olmuyor.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum daha doğrusu uzun bir aradan sonra yine burda buldum kendimi diyebiliriz...
Neyse konuya dönelim 2 bebişim var ve ikisini çok zor şartlar altında doğurdum bu yaşa geldiler biri yürüyor diğeri emekliyor. eşimin kişiliği olsun ona guvenmemem olsun yaptığı bazı kabul edilmeyecek şeylerden dolayı ileriye dönük bir karar alıp spral taktırdım ve meslek sahibi olmak için egitime devam etmek için sınavlara çalışıyorum . Neyse regi günüm geçti bildiğiniz baya geçti şuan memleketteyim ve ayriyeten köy yerinde olduğum için test alamıyorum şimdilik oda . İçim içimi yiyor sprale rağmen üçüncüsü yoldaysa diye ...
( Normal şartlar altında. Üçte dörtte olsa çocuk isterdim ama farklı sıkıntılardan dolayı istemiyorum Allah olmayanlara versin)
Size spirali takan doktor demedimi regliniz dengesizleşe bilir?zaten spiral adeti bozan bi şey regl gormemeniz normal iyi doktora görünün bence.insallah bir şey çıkmaz yani internette biraz araştırma yapın.spiral ile gebe kalmak çok zor bir şey

Back
X