2 bebekle okuyabilir miyim?

Bende açık ilköğretim okuyorum 1 temmuz da 4 kez sınava giricem...
Hem psikoloji yapacak bir şey yok ki zaten hep kitaptan çıkıyor sorular ve genelde hepsi kolay en azından sözel olanlar Matematik ve ingilizce yi hiç sevemedim ben :31::31:

Bede ilk başlarda çok korkmuştum ya başaramazsam diye ama ilk girdiğim sınavda 4 dersi verince ben bunu yaparım dedim...

bu arada:
eşim dedi psikoloji yaparsın

millete reklam olursun,ezilirsin,üzülürsün ne gerek var falan dedi

sanırım utandı öğretmen olan eşim ilköğretim mezunu eşinden:19:

ben öyle hissettim.

inşallah allahım utandırmaz beni ve başarırım

bu arada:
eşim dedi psikoloji yaparsın

millete reklam olursun,ezilirsin,üzülürsün ne gerek var falan dedi

sanırım utandı öğretmen olan eşim ilköğretim mezunu eşinden:19:

ben öyle hissettim.

inşallah allahım utandırmaz beni ve başarırım

neden utansın ki bunu da anladım benim eşim yüksek okul mezunu vee eşimin ısrar ettiği için ben kayıt oldum...Bizler utandıracak bir şey yapmıyoruz sadece zamanında okuyamadık bazı nedenlerden ve şimdi okumak istiyoruz...

kayınvalidemin komşusu var kadın 60 yaşında ve orta ve liseyi dışardan bitirmiş şuanda üniversite okuyor ve tarih bölümü sanırım osmanlıcaydı...

canım artık okullarda kayıt başlıyor. açıkliseden gır bır bak kayıt zamanları dıye.ınankı cok basıt acıktan bıtırmek o kadar basıtkı çalışmadan bıle gecersın :)bende liseden mezunum unt. okumayı duşunuyorum yanı gercı yaşım daha genç 19 .bılgılerım taze ama bır tane bebeğim oldu .eşim haa bıre çalış çalış dıye kendısı öğretmen sureklı baskı altında ama bebeğim yenı doğdu ondan dolayı ondan fırsat kalmıyor şimdi okullar kapandıda eşim bakacak bebeğe bnde kpss ye başlayacağım.zaten mat ve turkce tam bende sadece genelkultur var.ınsan ıstedıkten sonra neler olmazkı.

ayy cok guzel bir konu. cok guzel bir karar. sizi cani gonulden tebrik ediyorum. o kadar hosuma gitti ki yazdiklariniz, kararliliginiz, dusunme sekliniz. umarim sizin gibi kadinlardan daha coook vardir bu ulkede. siz en zor olan adimi atip kararinizi vermissiniz, artik bundan sonrasi corap sokugu. hizinizi alamayip universite de okursunuz :) insallah cok basarili olur, hayallerinize ulasirsiniz. hicbisey icin gec degil, hicbisey engel degil.. yolunuz acik olsun :)

ayy cok guzel bir konu. cok guzel bir karar. sizi cani gonulden tebrik ediyorum. o kadar hosuma gitti ki yazdiklariniz, kararliliginiz, dusunme sekliniz. umarim sizin gibi kadinlardan daha coook vardir bu ulkede. siz en zor olan adimi atip kararinizi vermissiniz, artik bundan sonrasi corap sokugu. hizinizi alamayip universite de okursunuz :) insallah cok basarili olur, hayallerinize ulasirsiniz. hicbisey icin gec degil, hicbisey engel degil.. yolunuz acik olsun :)

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)))

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim
verdiğiniz destekten dolayı

halk eğitim merkezine gittim az önce bilgi almak için
benim halk eğiitim merkeziyle hiç bir ilgim yokmuş
ilkokul 5. sınıftan mezun olduğum için
en yakın okula gidip başvurmam gerekiyomuş :(((

ordaki öğretmenlerin hepsi bizim komşular oluyo
e öğrencilerde öyle

eşim kendisi de öğretmen ama başka okulda

ve çok isteksiz oldu bunu duyunca

bana ezilirsin psikoloji yaparsın ne gerek var falan dedi

ama asıl kendisi ezilicek galiba düşüncesi bu yönde

bende üzüldüm tabi bişi demedim

çıkmam gerek şimdi arkadaşlar siz yazın daha sonra vakit bulduğum cvp yazıcam
o nasıl koca yaa destek olacağına önünüze taş koyuyo öğretmen olmuşsun ama cahil cühela sınıfında kalmışsın.adama bak yaa.benim eşime kurban olayım ben o zaman.adam ben ders çalışayım diye sınaw haftası uyumuyo oğlumuza bakıyo geceleri.ertesi gün bankada kasa açıcak olmasına rağmen açık wermekten korkmayıp yeterki karım okusun benide sollasın diye düşünüyo.efe acıkmadığı sürece yanıma getirmiyo dikkatim dağılmasın diye.bide üstüne üstlük çayımı kahvemide elime weriyo allah razı olsun.:20::20:

Önemli olan sizin inanmanız, istemeniz. Takdire şayan bir davranış sizinki. ne çocuklarınız, ne sorumluluklarınız gözünüzü korkutmasın lütfen. Sakın vazgeçmeyin. Hele ki çocuklarınız varsa, okumak çok daha fazla gerekli. çünkü bu ülkeye çalışan, kendine güvenen, okumuş kadınlara ve daha önemlisi çocuklarımızın da gelişen, değişen, eğitimli anneler tarafından yetiştirilmeye ihtiyacı var.

Bir kocaman tebrik de benden!!!!!!!! O kadar mutlu oldum ki konunuzu ve kararliliginizi görünce...Kesinlikle vazgecmeyin derim...!!!

Benim üniversitede bir bayan hocam anlatmisti: üniversite bitince direk asik olmus sonra evlenmis kit kanaat gecinirken 2 cocuklari olmus, ama icindeki okuma istegi yeniden depresmis, kücük bebekleri büyüte büyüte doktorasini yapmis...bizlere demisti ki, ne olursa olsun egitiminizden yeni bir seyler ögrenmekten hic vazgecmeyin, benim gibi erkenden evlenirseniz de cocukla okunmaz diye korkmayin BAL gibi de okunuyor demis gülmüstü...

Esinizin size destek olmasi gerekir, olmasa bile cok dogru bir yoldasiniz, basaracaksiniz bunu aklinizdan cikarmayin.........

Son düzenleme:
canım artık okullarda kayıt oluyor açıkilköğretim okulu diye yaz orda herşeyi görürsün her sınavdan sonra yeni kayıt yapıyorsun okula 5 bankaya 10 tl veriyon ben geçen eylülde yazıldım bu seferkine yazılamadım geçenkine girmedim matematik ve ingilizceler hariç bütün dersleride 1 kerede geçtim ama ihmal ettim sana başarılar diliyorum istiyince herşey olur inan.

Ablamın 3 çocuklu bir arkadaşı var. Biri 5 yaşında biri 8 yaşında biri de 10 yaşında. Kadın açıktan liseyi okudu hem de meslek lisesiydi ve yüz yüze eğitimleri vardı haftanın bir günü. Yani sen iste yeterki, azmin olduktan sonra okursun. Ablamın da 10 yaşında bir çocuğu var liseyi bitirdi açıktan şimdi üni ye kayıt yaptıracak.

Ve evet kayıt parası alıyorlar canım. İnternetten açıköğretimin numarasına ulaşıp kafanda ki soruları sor daha net ve aydınlatıcı cevaplar alırsın :34:

Back
X