Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2.bebekli anneler ; 2.bebek olunca odalar ne duruma geldi neler yaptınız

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
selam herkese 3 oda 1 salon evim var
bir oda oğlumun doğal olarak,şimdi 3 aylık hamileyim kafam çok karışık
oğlumun odasında değişiklik yapıp ikinci bebeğe de orda yer yapayım diyorum ama
şimdi oğlum maşallah çok akıllı geceleride rahat rahat uyur
ee yeni bebek ağlar felan oğlumuda huzursuz ederiz diye şüpheye düştüm
yeni bir oda yapmakta istemiyorum aslında
sizler neler yaptınız varsa benim gibi anneler bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum

Son düzenleme:
merhaba bende sizin durumunuzdayımm.2.bebiş yolda 3 aylık hamileyim..oğlumun odası var oda takımı falan herşeyi tam tekmil....oğlumun odası öyle küçük falan değil hem güneş görüyo hemde 14 mt2,...bende sizin gbi kara kara düşünüyorum..cinsiyet farklı olursa nasıl yaparım diye..fakat bebeğim yazın doğucak ve ben oğluma oda takımı yaptığım için sepet almamıştım şimdi illaki, sepet cibindirikli istiyorum, yanımda benim odamda belli bir süre durabilir...daha sonra bu park yataklar var onlar çok kullanışlı.hemen hemen herkez artık onlardan kullanıyo..oğlumun büyüyebilen yataklıydı 3 yaşına kadar büyüttük yatırdık 5 yaşına girince yatak enden dar geldi.. çok sağlıklı değildi bizde oda takımına uygun baza aldık..bakalım başka fikir verenler olursa düşüncelerim benimde değişebilir...nasılsa düşünmek iiçin uzuuunn bir zaman var önümüzde....:)

benim de oğlum 2 yaşında ve 6 aylık hamileyim.yalnız evimiz 2+1 mecburen çocuk odası 1 tane oluyor.şuan çocuk odasında mobilya beşiğimiz ve takımı var aynı yerde bir de kanepe var kalabalık bir misafirim geldiği zaman kanepe iyi oluyor.yeni doğacak bebişimizin de sepet beşiği var 9-10 ay kadar onda yatar ondan sonra çocuk odasına nasıl bir şekil veririm bilemiyorum.kanepeyi de ordan çıkarmak istemiyorum açıkçası çok işimi görüyor ev 2+1 olunca malesef.

slm...
2.5 yaşında oğlum var ve 2.bebeği düşünüyoruz
şuan hamile değilim ama aklımda sürekli bu soru var
2.bebekte erkek olursa oğlumun odasına oda takımının bazasından 1 tane daha alırım karşılıklı koyarım
okul dönemine kadar idare ederler
ama kız olursa oturma odamı iptal edip oda takımı alırız büyük olasılıkla
oğluma herşeyini fazlasıyla yaptım 2.bebeğe yapmazsam haksızlık yapmış olurum diye düşünüyorum

oğlumun gece uykusu güzel ama bebek sesinden uyanır mı diye düşündüm
kız olursa ayrı odası olacağı için bebiş beşikte anne bazada:)oğlum odasında baba odasında
eğer erkek olursa oğlumun bazasının altından 1 yatak daha çıkıyor babada alt yatağa,yada 2.bebeğin bazaya:)
anne odasında bebiş beşiğinde:D

Son düzenleme:
Benim de bir oğlum var 1 yaşında henüz hamile değilim ama 2.çocuk olursa ayrı oda yapmak isterim.Sonuçta o da ayrı bir birey.Bebekken zaten beşik park yatak vs. idare edilir ama büyüyünce odası olsun isterim.Pedagog değilim ama öylesi çocukların gelişimi açısından daha uygun gibi geliyo bana.Yani ikisinin de kendine ait özel alanlarınının olması.Ayrıca ikisinin de zevkleri bir olmak zorunda değil.Biri arabaları çok sevip odanın her yerini araba yaparken diğeri nefret edebilir.Bence kendi odalarında olmalılar.Tabii ki imkan meselesi.Herkesin evi buna müsait değil.Şu an benim de değil.O zaman yapacak bişi yok kardeş kardeş yatacaklar :))) Ama bence bebeğin abiyi uyandırma ihtimali çok yüksek.

Back
X