2. bebiş isteyen yokmu :)

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
bir kızım var 5 yaşında 9 aydırda 2.cisini istiyoruz ama olmadı henüz
adetlerim çok düzensiz 3 aydır adet görmüyorum mesela sıkıldığım için gitmedim
doktora kendi gelsin bu sefer dedim ama o benden inat çıktı :) ilaçla adet görüyorum
yarın sabah doktora gidicem artık bu sefer özele gidicem devlet boşa oyalıyor anca
benim gibi olan varmı iki konuşup dertleşsek :)

Benim 2 cocugum var ama sunu söyliyim tum arkadaslarimizla ortak gorusumuz bu ikinci cocuk daha zor oluyor benim 2.cim karar verdikten 2 sene sonra dogdu

Ben de ikinci çocuk için mayıs haziran gibi çalışmalara başlamayı düşünüyordum. Herkes ikinci kez hamile kalmak daha zor oluyor diyor gerçekten acaba daha erken mi başlasam. Bir de hemen hamile kalırsam ikinci bir oğlak burcu çocuk düşünemiyorum :S

ben pek inanmıyorum öyle şeylere yaş ve bünye meselesi
bir arkadaşım 6 yıl aradan sonra 2.çocğuna ilk ay hamile kaldı
yine başka bir arkadaşım 4 ayda hamileydi

Ben de ikinci çocuk için mayıs haziran gibi çalışmalara başlamayı düşünüyordum. Herkes ikinci kez hamile kalmak daha zor oluyor diyor gerçekten acaba daha erken mi başlasam. Bir de hemen hamile kalırsam ikinci bir oğlak burcu çocuk düşünemiyorum :S

bende mayıs ayında bırakmıştım korunmayı kızımada mayısta hamile kalmıştım aynı zamanada denk gelir doğumları diye
nasip işte hemen olmayabiliyor bazen

37 yaşında 2. çocuğumu doğurdum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım bence alakası yok yaş faktörünün iyikide doğurmuşum

bende mayıs ayında bırakmıştım korunmayı kızımada mayısta hamile kalmıştım aynı zamanada denk gelir doğumları diye
nasip işte hemen olmayabiliyor bazen

Ben oğlumda Şubatta bıraktım nisanda hamile kaldım. Şimdi mayısta bırakayım diyorum. Sağolsun oğlum huysuz uykusuz bir de inatçı. İkinci oğlak olmasın bari diye düşünüyorum :) Oğlum 2 yaşında. Aralarında çok yaş farkı olmasın da istiyorum. Tabi biz planlar yapıyoruz ama rabbim ne nasip eder artık. Hayırlısı inşallah hepimiz için

37 yaşında 2. çocuğumu doğurdum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım bence alakası yok yaş faktörünün iyikide doğurmuşum

tabiki doğru nasip öncelik
ama herkes sizin kadar şanslı olamıyor
özellikle erken menepoz bukadar yaygınlaşmaya başlamışken :(

Ben oğlumda Şubatta bıraktım nisanda hamile kaldım. Şimdi mayısta bırakayım diyorum. Sağolsun oğlum huysuz uykusuz bir de inatçı. İkinci oğlak olmasın bari diye düşünüyorum :) Oğlum 2 yaşında. Aralarında çok yaş farkı olmasın da istiyorum. Tabi biz planlar yapıyoruz ama rabbim ne nasip eder artık. Hayırlısı inşallah hepimiz için

yine cesaretlisin ben 2 yaşındayken 2. çocukmu aman aman ben almıyım diyordum
2yaş sendormunu çok zor atlattık 4 yaşından sonra cesaret edebildim 2.çocuğa :)
amin hayırlısı hepimiz için

yine cesaretlisin ben 2 yaşındayken 2. çocukmu aman aman ben almıyım diyordum
2yaş sendormunu çok zor atlattık 4 yaşından sonra cesaret edebildim 2.çocuğa :)
amin hayırlısı hepimiz için

Ya biz de aynı şekilde aslında. Belki diyorum kardeşi olursa düzelir. Daha kötü olma ihtimali de var tabii ama benim de yaşım geçiyor. Diyorum şu an zaten sıkıntı çekiyorum ikisi bir arada çıksın bari.

Ya biz de aynı şekilde aslında. Belki diyorum kardeşi olursa düzelir. Daha kötü olma ihtimali de var tabii ama benim de yaşım geçiyor. Diyorum şu an zaten sıkıntı çekiyorum ikisi bir arada çıksın bari.

tabi düzelebilirde benim durumum biraz farklıydı bende ruhen çökmüştüm oyüzden hiç düşünmedim
tek bile kalabilir diyordum çünki 2. bir çocuğu ne maddi ne manevi kaldırıcak gücüm yoktu

cocuk isteyip istemedigimi bi türlü karar veremiyorum 20 yasindayım bi yıldır evliyim sizce erken mi yoksa zamanımı bi türlü karar veremiyorum cvp verirseniz sevinirim:18:

cocuk isteyip istemedigimi bi türlü karar veremiyorum 20 yasindayım bi yıldır evliyim sizce erken mi yoksa zamanımı bi türlü karar veremiyorum cvp verirseniz sevinirim:18:

bana sorarsan erken henüz yeni evlisin yaşında bence küçük ama buna sen karar vermelisin
sadece duygusal bakma çocuk için uygun ortam hazırmı maddi durum eşin istiyormu buna hazırmı
ilişkiniz nasıl bebeği kaldırabilirmi sen buna duygusal olarak hazırmısın bir bebeğin sorumluluğunu alabilirmisiniz
buna sadece karnını doyurup altını bezlemek gibi bakma çocuk emek istiyor ömür boyu sorumluluk demek böyle düşünürsen karar vermende kolaylaşır

Bence de biraz daha bekleyebilirsin. Yaşın daha küçük. Çünkü çocuk doğduktan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bütün hayatını ona göre düzenleyeceksin. Çok büyük sorumluluk.

bir kızım var 5 yaşında 9 aydırda 2.cisini istiyoruz ama olmadı henüz
adetlerim çok düzensiz 3 aydır adet görmüyorum mesela sıkıldığım için gitmedim
doktora kendi gelsin bu sefer dedim ama o benden inat çıktı :) ilaçla adet görüyorum
yarın sabah doktora gidicem artık bu sefer özele gidicem devlet boşa oyalıyor anca
benim gibi olan varmı iki konuşup dertleşsek :)

Ben de arada niyeti bozuyorum ama oğluma tuvaletini öğretene kadar bekliycem galiba. Hayırlısı artık. Adetlerin hep böyle düzensiz miydi. Yoksa sonradan mı böyle düzensiz oldu. Dr a gittin mi bu arada?

Ben de arada niyeti bozuyorum ama oğluma tuvaletini öğretene kadar bekliycem galiba. Hayırlısı artık. Adetlerin hep böyle düzensiz miydi. Yoksa sonradan mı böyle düzensiz oldu. Dr a gittin mi bu arada?

canım evet hep düzensizdi kızımdan öncede böyleydim kızımada ilaçla hamile kaldım zaten
ama doktor doğumdan sonra düzelir dedi öylede oldu 3 sene düzenli oldum sonra yine bozuldu
doktora gittim bugün polikistik over var diyor kanda gebeliğe bakmamız lazım dedi ondan sonra tedaviye başlıcak
bence yok ama bir ihtimal bakmadan söktürücü veremem dedi yarın alıcam sonucu doktora tekrar gidicem bakalım nediyecek

haklısın galiba zaten pek mutlu degilim dahada sorun yaratmayım kendime ayrıca birazda korkuyorum kötü bir deneyimde yasadım yine öyle olmasından korkuyorum en iyisi rafa kaldırmak ama gelde bunu aşkitoma anlat

bana sorarsan erken henüz yeni evlisin yaşında bence küçük ama buna sen karar vermelisin
sadece duygusal bakma çocuk için uygun ortam hazırmı maddi durum eşin istiyormu buna hazırmı
ilişkiniz nasıl bebeği kaldırabilirmi sen buna duygusal olarak hazırmısın bir bebeğin sorumluluğunu alabilirmisiniz
buna sadece karnını doyurup altını bezlemek gibi bakma çocuk emek istiyor ömür boyu sorumluluk demek böyle düşünürsen karar vermende kolaylaşır

ben aslında pek istemiyorum cünkü hic hazır degilim cok fazla mükümmelliyetciyim bebegimin dört dörtlük bi hayatı yaşamı olsun istiyorum ona herseyi saglamak güzel bi gelecegi olsun istiyorum ama eşim ve annem bunların gereksiz kuruntular oldugunu düşünüyorlar ondan benim de kafamı karıştırıyorlar ondan cok kararsızım gerci bu benim verecegim karar ama bi türlü veremiyorum:25::18:

Back
X