2. bebiş isteyen yokmu :)

canım evet hep düzensizdi kızımdan öncede böyleydim kızımada ilaçla hamile kaldım zaten
ama doktor doğumdan sonra düzelir dedi öylede oldu 3 sene düzenli oldum sonra yine bozuldu
doktora gittim bugün polikistik over var diyor kanda gebeliğe bakmamız lazım dedi ondan sonra tedaviye başlıcak
bence yok ama bir ihtimal bakmadan söktürücü veremem dedi yarın alıcam sonucu doktora tekrar gidicem bakalım nediyecek

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..

Canim bende 20 yasindayim ve 4 yasinda kızım var :) tavsiye ederim eve canlilik, neşe geliyo ve en önemlisi aradaki yaş farkinin az olmasi. Düşünsene o 20 olunca sen 40 ne kadar genc bi anne, arkadas gibi.. bebek kismet ve nimetiyle gelir.bereketiyle gelir asla maddiyati düşünme bence. Ilk cocugun sonucta bu, 3. Veya 4. Degil ki. Ben kızımla birlikte büyüdüm :)

Canim bende 20 yasindayim ve 4 yasinda kızım var :) tavsiye ederim eve canlilik, neşe geliyo ve en önemlisi aradaki yaş farkinin az olmasi. Düşünsene o 20 olunca sen 40 ne kadar genc bi anne, arkadas gibi.. bebek kismet ve nimetiyle gelir.bereketiyle gelir asla maddiyati düşünme bence. Ilk cocugun sonucta bu, 3. Veya 4. Degil ki. Ben kızımla birlikte büyüdüm :)

ay ne güzel Allah bagışlasın bende bi kız bebegim olmasını cok istiyorum. zaten maddiyatla ilgili pek sıkıntı yok da ben korkuyorum temmuzda 35 günlük hamileyken düşük yaptım daha dogrusu mecburi kürtaj oldum o acıya dayanamadım ondan tekrar öyle olacak diye korkuyorum bebek lafı gectiginde aklıma yaşadıgım acı korku geliyor ondan kafam cok karışık:50:

Back
X