2. bebisi dusunenler

gamzesena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
250
35
68
Arkadaslar merhaba benim kizim 16 aylik 2.dusunuyoruz yalniz kizimda doktor bebegin olmaz rahim ortasinda miyom var ameliyattan sonra miyom buyumeden tup bebek yapariz dedi. O ay hamile kaldim.hiperemezistim.cok yiprandim.depresyona girdim. Ailem o zamandan beri destek olmuyor bana esimle aralari bozuldu.bir daha esini sevmiyoruz diye beni arayip sormadilar . Calisiyorum. Cok sukur sikintili gunler geride.ailemin bu durumuna alistim.her zor gunumde kayinvalidm yanimda sagolsun. Simdi 2. Yi yapmak icin cok mu erken korunmayi biraktik ama pek de bebek uzerine calisma firsatimiz olmuyor acikcasi.zaman yetmiyor. Benim bi kiz kardesim yok. Annem hic destekcim degil.kizima bi kiz kardes verirse Rabbim Hayirli sagliklisindan icimde buyuk bir yara bu... siz ne dersiniz

Meraba zor günler gecirmissin ailenin yaninda olmaması da cabasi ama ne güzel kızın varmış inşallah birde oglun olur akisina birakin allah rızkını verir benim 3,5 yasinda oglum var ikinciye gebeyim nasipse 3 ay sonra kızım olacak çok güzel bir duygu allahım herkese yardım etsin

Meraba zor günler gecirmissin ailenin yaninda olmaması da cabasi ama ne güzel kızın varmış inşallah birde oglun olur akisina birakin allah rızkını verir benim 3,5 yasinda oglum var ikinciye gebeyim nasipse 3 ay sonra kızım olacak çok güzel bir duygu allahım herkese yardım etsin
Insallah arkadasim Rabbim size de kolay bir dogum bol sutlu huzurlu maneviyati guzrl bir lohusalik ve cokkk saglikli hayirli huzurlu bagisikligi guclu istahli uysal zeki bir evlat nasib etsin. Ne yalan soyleyim ben kizima bir kiz kardes istiyorum hayirli ve sagliklisindan ya da cift yumurta ikizi bir kiz bir erkek Rabbim nasib ederse. Hamilelerin dualari kabul olur bu mesaji okuyunca bana da kimseye muhtac olmadan kolay saglikli bir Rabbimin aratmadan verecegi kizimi ihmal etmeyecegim bir hamilelik icin dua ederseniz nasil sevinirim bilemezsiniz.

Insallah arkadasim Rabbim size de kolay bir dogum bol sutlu huzurlu maneviyati guzrl bir lohusalik ve cokkk saglikli hayirli huzurlu bagisikligi guclu istahli uysal zeki bir evlat nasib etsin. Ne yalan soyleyim ben kizima bir kiz kardes istiyorum hayirli ve sagliklisindan ya da cift yumurta ikizi bir kiz bir erkek Rabbim nasib ederse. Hamilelerin dualari kabul olur bu mesaji okuyunca bana da kimseye muhtac olmadan kolay saglikli bir Rabbimin aratmadan verecegi kizimi ihmal etmeyecegim bir hamilelik icin dua ederseniz nasil sevinirim bilemezsiniz.
Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin insallah gonlunuzden geceni en uygun zamanda versin bizimki supriz oldu dkh içerken kaldım %90 kız olacak nasipse allah yar ve yardımcınız olsun

Masallah ya Rabbim isteyince dkh falan hikaye... ne guzelll eminim erkek evlat da bambaskadir da kiz farkli geliyor bana insallah size mukemmel bir yoldas olur...

Back
X