2.boşanma

Esmerimderin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
43
44
38
Merhaba bayanlar tekrar bir boşanma süreci 4yıl önce kızımın babasıyla boşanmıştık fakat 2yıl sonra tekrar evlenip barıştık sözde.... neden barıştık evlat içinmi sevgimi bilmiyorum ama hata olduğunu anladık çünkü ne iletişim kaldı ne birbirimize tahammül şuan tekrar ayrılma kararı verdik mahkeme süreci, kafamı kurcalayan evladım 12 yaşında kız olgunlukla karşıladı bu fikrimizi fakat ben neden hala bunalımdayım neden korkuyorum ilk boşanmada bu kadar sarsılmayan ben neden şuan sanki başaramayacaklar gibi hissediyorum anne mutlu olmazsa evlatta mutlu olmaz kızıma yetebilecekmiyim acaba acaba..... birde kızımın babasının yazdığı mesaj iyi bir insansın,iyi bir annesin,iyi bir ev hanımısın acaba hatam bu kadar iyi olmakmıydı

Bence bosanirken hata aramamak lazim.
Farklı karakterler bir araya gelince ya da başka uyumsuzluklar insanı boşanmaya itiyor.
Yeri geliyor kardesimizle anlasamiyoruz.
Evlilik uzun süreç bıkkınlık yılgınlık insanı tüketiyor.

İçinizde artık bir ümit kırıntısı kalmadığı için bu çöküş hali

belliki ilk boşanmada umudunuz vardı. Belki düzeltiriz diye artık oda kalmadı, tamamen bittiğini kabullenme sürecine girmiş oldunuz.

İçinizde artık bir ümit kırıntısı kalmadığı için bu çöküş hali

belliki ilk boşanmada umudunuz vardı. Belki düzeltiriz diye artık oda kalmadı, tamamen bittiğini kabullenme sürecine girmiş oldunuz.
Sanırım... bu çöküş umarım kısa sürer ve tekrar eski halime dönerim

Ben şunu çok merak ediyorum hiçbir boşanma süreci sancısız atlatilmiyor o kadar yıpranmadan sonra nasıl tekrar bir araya gelme cesareti gösterebilirsiniz, sürekli çocuktan ötürü iletişim halinde kalmak evliliğin bir alışkanlık halinde olmasından mı tekrar deneme ihtiyacı hissettiniz, lütfen yanlış anlamayın tamamen meraktan soruyorum iki yıl kısa bir süre değil cunku

Ben şunu çok merak ediyorum hiçbir boşanma süreci sancısız atlatilmiyor o kadar yıpranmadan sonra nasıl tekrar bir araya gelme cesareti gösterebilirsiniz, sürekli çocuktan ötürü iletişim halinde kalmak evliliğin bir alışkanlık halinde olmasından mı tekrar deneme ihtiyacı hissettiniz, lütfen yanlış anlamayın tamamen meraktan soruyorum iki yıl kısa bir süre değil cunku

Çocuğum olgunlukla karşıladı demişsiniz. Benim anladığım olay maalesef şu;
Bu çocugun gözünde ikiniz olgunlasmamissiniz sizin işlerinizi zorlastirmamaya calisiyo evde birbirine sacmasapan olaylar çıkarıp hayatlarını çocuklarının hayatı da dahil mahveden iki ebeveyn olarak çocuklarının gözümde birer çocuk gibi olmuşlar. Bu yavrucak da yetişkin rolünü üstlenip annesinin babasının yapamadığı cesareti göstermiş. Siz kocasız kalmaktan korkuyosunuz ama kızınzin kayıpları sizden çok olacak buna rağmen sağlam durmuş. Artık romantizmi bir yans bırakıp gerçeklere odaklanmanızi oneriyorum

Sürekli evlat için okul servis hastahane vs derken iletişim hep oldu yeri geldi kızımın doğum günü beraber kutladık bunlarda etkendi diğer sebepleri inanın bende bilmiyorum sevdiğim içinmi evlat içinmi kendime güvenmediğim içinmi bilmiyorum ama artık kızım büyüdü kendi telefonu var o babasıyla iletişimi sağlıyor benlik bir durum yok artık birde seneye taşınıyorum ailemin yanına aynı şehirde vs dahi olmak istemiyorum fakat 1sene evimi beklemem gerekiyor

Çocuğum olgunlukla karşıladı demişsiniz. Benim anladığım olay maalesef şu;
Bu çocugun gözünde ikiniz olgunlasmamissiniz sizin işlerinizi zorlastirmamaya calisiyo evde birbirine sacmasapan olaylar çıkarıp hayatlarını çocuklarının hayatı da dahil mahveden iki ebeveyn olarak çocuklarının gözümde birer çocuk gibi olmuşlar. Bu yavrucak da yetişkin rolünü üstlenip annesinin babasının yapamadığı cesareti göstermiş. Siz kocasız kalmaktan korkuyosunuz ama kızınzin kayıpları sizden çok olacak buna rağmen sağlam durmuş. Artık romantizmi bir yans bırakıp gerçeklere odaklanmanızi oneriyorum
Kocasız kalmaktan korksam inanın tekrar boşanmayı istemezdim

Sürekli evlat için okul servis hastahane vs derken iletişim hep oldu yeri geldi kızımın doğum günü beraber kutladık bunlarda etkendi diğer sebepleri inanın bende bilmiyorum sevdiğim içinmi evlat içinmi kendime güvenmediğim içinmi bilmiyorum ama artık kızım büyüdü kendi telefonu var o babasıyla iletişimi sağlıyor benlik bir durum yok artık birde seneye taşınıyorum ailemin yanına aynı şehirde vs dahi olmak istemiyorum fakat 1sene evimi beklemem gerekiyor
Anlıyorum çok zor aynı şeyleri baştan yaşamam ve bu kez ben demistimciler eskisinden daha çok olacak, sizinde artık çok iyi bildiğiniz eşinizle tüm iletişiminiz yüzde doksan azalacak bu da sizi üzüyor olabilir, seviyorsunuz anlaşılan umarım en kolay şekilde atlatirsiniz

Back
X