• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

man1awww

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
11
-5
1
25
Hanımlar merhaba . Daha önce burda boşanma sürecimle ilgili ve başıma gelenlerden konu açtım . Şuan hala devam ediyor dava daha ön inceleme bile olmadı . 4 ay oldu hala ara kararla mahkeme 2 yaşındaki çocuğumu vermedi . Çok bunaldım ve eski eş yüzünden güvenli değilim onun yüzünden çocuğumu alıp ailemin iline geçtim . Bugün tanınmamış bir araçla o şahis ben çocuğum ve ablam dışarı çıkarken bizi takip etmişti . Hastaneye gitmem gerekiyordu . Dönüşte durakta beklerken markete su almaya gittim . Markette durağın arkasında ve uzak değildi . Tam içeriye giderken çığlık sesleri geldi hemen dışarıya atladım baktım ablam yere düşmüş çocuk kucağında yok . Boşanma sürecindeki koca çocuğumu ablamın kucağından zorla alarak darp ederek kasten öldürmeye niyet etti ve arabayla üstünden geçecekti kendi iline gidecekti çocuğumla . Bu olayın ardından karakola başvurduk ve hala ortak velayet olduğu için çocuğumu devlet korumasına bırakmak zorunda bıraktılar beni . Darp raporu uzaklaştırma aldık ama bu kişi bırakmak istemiyor . Çocuğum nekadar sürede orda kalır mahkeme ne zaman karar verecektir bilemiyorum çocuğum nerde iyimi bilmiyorum . Ordaki polisler en son çocuğumu görmemi bile izin vermediler giderken …. Ne yapmalıyım bu durumda bilemiyorum hanımlar … çok büyük travmalar yaşattı bana bu şahıs ve kafası yerinde değil . Bana acil fikir önerirmısınız

Ablanızın kucağından çocuğu aldığı anı illa ki o civardaki bir mağazanın kamerasında vardır.
Mağazalardan rica edip görüntüleri alın.
Her ne kadar hukuki olarak babada gözükse de çocuğu o şekilde alamaz. Göz göre göre 4 yaşındaki çocuğun gözü önünde darp uygulanmış. Normal bi davranış değil.

Avukat bulup direk şikayetçi olabilirsiniz. Kamera görüntüleriyle birlikte giderseniz daha iyi olur.

Back
X