Bilmiyorum is yerinde sagmak istemiyodum hic evde kaldigim surece emziriyim diyodum. Peki hel sagar hem sabah ve aksam emzirirsem nezaman sonra kesilir sut kendiliginden
arkadaslar 2 bucuk aylik kizimi tarttim azsonce 6.800 kl cikti. Internetten ortalamalara bakinca baya bi fazla bebegi boyle olupta sonradan duzene giren varmi. Iki hafta olmadan 500 gr aliyo tirsmaya basladim dogrusu, bebek bu sonucta acikinca veriyorum diyete de sokulmazki.
Ay yok artık,
Bebeğin cinsiyeti ve doğum kilosuna göre cetveller var oradan bakabilirsiniz. Doğum kilosuna göre gayet normal kiloda.
Benim oğullarımın ikisi de ilk 2 ay ayda 1,5 kilo aldılar, sonraki ay da 1 kg diye devam etti. Zaten 4 kilo doğmuş neredeyse sorun yok ki.
Ama sütünüz demek yetiyor, mama neden veresiniz.
Bende bi gece biberondan mama verdim deneme amacli alissin diye emzirmedigim gece goguslerim sismis akmis kendiliginden is yerindede sagmasam oyle olucak yani demekki
arkadaslar 2 bucuk aylik kizimi tarttim azsonce 6.800 kl cikti. Internetten ortalamalara bakinca baya bi fazla bebegi boyle olupta sonradan duzene giren varmi. Iki hafta olmadan 500 gr aliyo tirsmaya basladim dogrusu, bebek bu sonucta acikinca veriyorum diyete de sokulmazki.
Bence gayet normal. Çünkü bebeğiniz iri doğmuş. 2 buçuk ayda 2 kilo 800 gr almış. Maşallah. Sütünüz yarıyor demekki. Benim 2 aylık oğlum var. 3 kilo doğdu. 2 ayda 2 buçuk kilo aldı. 5500 şuan. Ben sizin yerinizde olsam sütümü sağıp dondurucuya stoklamaya başlardım. Siz yokken bu sütü içerdi.