- 17 Kasım 2022
- 306
- 164
- 33
- Konu Sahibi lemonade06
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok dua ediyorum hepinize, hepimizeRabbim kucağına almak nasip etsin Darısı bana ve isteyen herkese inşallah![]()
Merhaba benim konuma bakarmısınızRabbim kucağına almak nasip etsin Darısı bana ve isteyen herkese inşallah![]()
Hayırlı olsunKızlar bu gerçek mi hala inanamıyorum. Days comfort marka test anında çift çizgi
28 günde bir oluyorum canım 31.gün bugünHayırlı olsunadetiniz kaç gün gecikti
Sperm hareketsizliği canım. Normal yolla olmayacağını söylemişti doktorlar. Tüp bebek düşünüyorduk. Çok teşekkür ederimGözünüz aydın2,5 senedir olmama sıkıntınız neydi acaba?
Anlıyorum Allah büyük işteSperm hareketsizliği canım. Normal yolla olmayacağını söylemişti doktorlar. Tüp bebek düşünüyorduk. Çok teşekkür ederim![]()
Sizi üzmek istemem inşallah vardır ama gecen ay bu şekilde cikti benimde var diye okadar sevindimki ilk defa bu marka bu kadar belirgin çıkarttı dedim ama negatifti kanda sizin inşallah vardır hayırlı olsun simdidenKızlar bu gerçek mi hala inanamıyorum. Days comfort marka test anında çift çizgi