• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın kızlar hamilemiyim 🥹

Gayet güzel sağlıkla alın kucağınıza 🫶
Teşekkür ederim ☺️ bazıları 300 lere kadar geldik 600 lere kadar geldik kimyasal oldu diyor bu benim sevinmeme engel oluyor ya korkuyorum kimyasal olursa diye 😣

Teşekkür ederim ☺️ bazıları 300 lere kadar geldik 600 lere kadar geldik kimyasal oldu diyor bu benim sevinmeme engel oluyor ya korkuyorum kimyasal olursa diye 😣
Sizin yerinizde olsam bu güzel günleri böyle telaşlı geçirip kendime zehretmem... Kan gayet güzel arttı adetinizden önce yakaladınız bugün adet gününüz ve kanınız gayet güzel. Panik yaratıp kötüyü çekmenin anlamı yok bence

Merhaba kızlar, Adet günler berbat halde pcos var en son 3-4 ay önce adet oldum. İlaç kullanmadan adet göremiyorum.. iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı tedaviye ara vermek istedim.. Bu bir haftadır göbek deliğimin alt kısmında yani alt karında dolgunluk basınç hissediyorum ve bel agrım var. Ara ara sağ veya sol kasıgıma sızı giriyor. Özellikle alt karın da dolgunluk basınç böyle içim gıdıklanır gibi oluyor böyle belirti yaşayıp hamile olan var mı?

Back
X