2 buçuk yas kızım kucak delisi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Yürümeyi sevmiyor hemen kucak istiyor. Geçen gün yakınının düğünü vardı orda okadar uğraştırdı ki beni ve eşimi. Sürekli kucakta gezdi yorgunluktan gittik herkes laf ediyo siz bunu çok kötü alistirmissiniz diye. Evde aşırı inatçı bir kıyafetini değiştirirken akla karayı seciyorum sürekli miz miz. Gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Geçen gün düğünden sonra o kadar yoruldum ki sinirden kendi saçımı yolcaktim. Yavruma kıyamam tabi şikayet amaçlı demiyorum ama artık ne yapacağımı şaştım:(

İkizler burcumu:)

Bir de acaba gercekten yoruluyor mu
Daha bugun doktordan geldik,27 aylık kızım.ayakları düz tabana meyilli görünüyo,cok sık yorulabilşr dedi

Normalde nasıl ilişkileriniz var insanlarla soğuk mesafeli misiniz bu derece yakınlıktan nasıl biri rahatsız olur merak ettim açıkçası?

Normal. 3 ve 5 yaşındaki kızlarım biraz yorulunca kucak isterler. O yüzden bebek arabasını hala kullanırım. İkisini oturturum ben rahat onlar rahat.

Benim kızım da sürekli kucak istiyordu. Boynum ağrıyor uzun süre taşıyamam seni falan diyordum. Gerçekten ağrıyor bu arada 😕 Kıyafetlerde de iki seçenek sunuyordum birisini seçiyordu, o mutlu ben mutlu 😄

Normal. 3 ve 5 yaşındaki kızlarım biraz yorulunca kucak isterler. O yüzden bebek arabasını hala kullanırım. İkisini oturturum ben rahat onlar rahat.

5 yasında kı bıraz buyuk degıl mı bebek arabası ıcın ..

3 yas hanı bı nebze.

her kucak ıstedıgınde alıyor musunuz gercekten kucaga peki konu sahıbı .

Ayy severim ben onu. Daha 2 yaşında minicik O. Düşünsenize bu yaşları ve çağları bir daha geri gelmeyecek. Bir gün isteseniz bile öyle kucaklayamacaksınız.
Yeğenlerimin bebeklik fotoğraflarına bakarken keşke öyle kalsaymışlar deriz.
Çocuğum olsa kucağımdan indirmem, koala gibi taşırım koynumda

her kucak istediğinde almasanız , ağlayınca taviz verince ağlamayı koz olarak kullanıyorlar çünkü. ya da kıyafet değiştirirken net bir tavırla dursanız?

allah kolaylık versin
bebek arabasını kolay katlanabilir ve taşınabilir bir şey alıp yanınızda taşıyın bari
yine de tatlı tatlı teşvik edin ki kasları gelişsin yavrucağın.

Kiyamadigim için kucaklıyorum her kucak dediğinde. Ama artık tepki gösteriyorum tabi yinede nafile çarşıda bebek arabası götürüyorum. Ben bı yere gittigimzdekini anlatıyorum oturtmuyo iki dk beni

Benim kizimda aynen öyle. 2.5 yaşında. Ben hamileyim ustelik. Kızım ben artık yoruluyorum. Hem yürümek çok guzel falan diyorum. Bazen anne yürümek daha güzel kucak yok falan diyor yürüyor. Kararlı olmak çok önemli çocuklar düzeni sever. Hala ısrar ediyor bazen. Babasına daha çok yapıyor. Böyle buyuyoruz. Unutur elbet diyorum. Çocuklara bir kural koydunmu ısrarla aynı şeyleri söylersen bir süre sonra alisiyorlar. Bazen ağlamasın rezil etmesin sussun diye yapiveriyoruz olmaması gerekeni.

1-2 aydır bıraktı bizimki kucakçılığı, 3 yaşında şimdi.
Bir yere gitmek eziyet, parka çıkmak bile mesele.
Ki ben kucak dediğinde almadım, gerçekten yorulduğunda kısa kısa aldım.
Geçer, ama siz de oyalayın biraz kucak isteyince.

Yavrunuza kıyamıyormuşsunuz madem kucakta taşımaya devam o zaman. Çocuk belli bu zaafınızın farkında, yürüyebilen çocuklar sürekli kucakta gezmemeli. Geçen hastanede bir erkek çocuğu gördüm 5-6 yaşlarında annesi merdiven indirirken sırtında taşıyordu herhangi bir engeli var sanıp üzüldüm ama baktım yoo gayet normal sonra annesiyle konuştuk yoruldu inerken ben de kıyamadım dedi. Yahu çocuk 6 yaşında yakında okula başlayacak ne sırtta taşıması. Siz şimdiden ağırlığınızı koyun derim.

5 yasında kı bıraz buyuk degıl mı bebek arabası ıcın ..

3 yas hanı bı nebze.

her kucak ıstedıgınde alıyor musunuz gercekten kucaga peki konu sahıbı .
Evet.
Neden almayayım ki?

Yürümeyi sevmiyor hemen kucak istiyor. Geçen gün yakınının düğünü vardı orda okadar uğraştırdı ki beni ve eşimi. Sürekli kucakta gezdi yorgunluktan gittik herkes laf ediyo siz bunu çok kötü alistirmissiniz diye. Evde aşırı inatçı bir kıyafetini değiştirirken akla karayı seciyorum sürekli miz miz. Gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Geçen gün düğünden sonra o kadar yoruldum ki sinirden kendi saçımı yolcaktim. Yavruma kıyamam tabi şikayet amaçlı demiyorum ama artık ne yapacağımı şaştım:(
Ona kardes yapin😁😁😁

Back
X