2 buçuk yıllık sevgilim şimdi eski sevgilisiyle

yosunhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
17
2
88
Elazığ
ben tam 2 buçuk yıldır biriyle beraberdim ilk çıktıgımız zaman bundan hep eski sevgilisini dinledim kötüleyip dururdu hep onun konusu açılırdı kız aleviydi ve biz devam ederken nişanlandığını sonrada evlendiğini duyduk rahatlamıştım artık açıkcası ama face den hala erkek arkadaşıma ara ara mesajlar atıyordu okuyordum hep defol lar la sonlanan mesajlardı erkek arkadaşım aslında ona hep öfkeyliymiş içten içe sevmiş beklemiş ....bundan 15 gün kadar önce yine kızın yazdığını bununda onu aradığını ögrendim açıklama yaptı kız kanser son kez konuşmak istedi dedi kızdım bagırdım ayrıldım sonra yalvar yakar barıştık beni anla vicdanen raht olamam dedi peki dedim ararsa bana bilgi ver 3 gün önce fatura dökümünde yine arama gördüm aldım numarayı kızı aradım açmadı mesaj yazdım artık yeter derdin ne dedim kız arsız edepsiz birşey çıktı ben suçlu o haklı gibi bana yazmadığı kalmadı 2 gün önce de sabah 8 de mesaj attı ben geldim (kendisi sivasta biz başka şehirde bayagı uzaktayız ) ne diyorsun saçmalama felan dedim yok dedi seni kandırdım kalktım erkek arkadaşımın evine gittim 1 saat kapıda bekledim açmadı eve geldim aradı saatler sonra bitti defol lar felan havada ucuyor ne oluyor dedim kaderim ne istiyorsa o olacak dedi sonra ne mesajlara cevap geldi ne aramalara. dün artık onunla oldugunu onu sevdiğini itiraf etti . bugün se kız evli değilmiş dedi bana çok agır hasta oldugu için beni bırakmış (yani yaklaşık 3 buçuk yıl önce hastalanmış ölmemiş şimdi de dönesi gelmiş kanserim diyerek de damardan girmiş ) ben araştırdım herşey yalanmış bende seviyordum zaten hep dedi artık onunlayım mutlu olmak hakkım dedi ve herşey bitti
NOT: kızla şimdiye kadar net dışında hiç görüşmemişlerdi
kimseye ama kimseye güvenmemek gerekiyor bu zamanda ben annem babam beni bırakır erkek arkadaşım bırakmaz derdim......

çok acı bir durum canım geçmiş olsun diyorum. kız uğraşmıs kandırmıs ama onunda böyle yapmaması gerekirdi o kız yine onu bırakır ve pişman olur bnce seni bıraktığına. erkek arkadaşının tam karakteri oturmamıs gibi bnce sevinmelisin seni düşünen biri herzaman daha iyidir .

kız ın bırakacagından eminim diyebilirim çünkü hayatı yalanlar üzerine kurulu birisi . sagol un ama anlatmam gerektiğini düşündüm çünkü bazen hayatta insanlara fazlasıyla güvenip teslim oluyoruz burada ki bayan arkadaşlarımın hayatın içinde neler neler olabilecegini görüp bilmeleri gerekir bayana bayandan iyi dost da düşmanda olamaz bu kız bana bile bile düşmanlık yaptı göz göre göre ayırdı Allah yanına bırakmaz inşallah ikisininde hayalerim elbette vardı az zaman degil2.5 yıl ve sırf onların acısı için allah a havale ediyorum

ayyy tatlım, tam tencere kapak olmuşlar ikisi ve senin adına çok sevindim. Kurtulmşsun. Yarın öbürgün evli, nişanlı olaydınız hatta çocuklu falan yine aynısı olacakmış demek ki.

Bir adam yeni ilişkisinde eski sevgilisinden bahsedip duruyorsa iyi veya kötü, aklının hala onda kaldığını gösterir bu durum.
Seninle olur, yıllar boyu bi ilişkiyi de sürdürür ama bir köşede eskisi varsa o ateş hiç sönmez ve fırsatını buldu mu ona koşa koşa gidiverir yeni sevgilisini umursamadan.

Çok kötü bir durum. :(

Bu sebeple böyle bir insandan başında uzak durmak gerekir bence.

icim sIKILdi okurken.. nasil insanlar ya..
Allah korusun bizi bu gibilerinden.
Cok gecmis olsn canim.. tamam 2bucuk yil dile kolay ama kurtulman iyi olmus böyle bir adi insandan.
Akli sende olmayanin varligida gereksiz emin ol.

Canim bir sakincasi yoksa ya$lariniz kac?
sevgilin gercekten cok ki$iliksiz geldi bana..

o neydi bee bune allahaşkına hay allahım yarabbim iki yarım akıllıdan kurtulmuşsun tatlım oyna gül daha ne istiyorsun

ben tam 2 buçuk yıldır biriyle beraberdim ilk çıktıgımız zaman bundan hep eski sevgilisini dinledim kötüleyip dururdu hep onun konusu açılırdı kız aleviydi ve biz devam ederken nişanlandığını sonrada evlendiğini duyduk rahatlamıştım artık açıkcası ama face den hala erkek arkadaşıma ara ara mesajlar atıyordu okuyordum hep defol lar la sonlanan mesajlardı erkek arkadaşım aslında ona hep öfkeyliymiş içten içe sevmiş beklemiş ....bundan 15 gün kadar önce yine kızın yazdığını bununda onu aradığını ögrendim açıklama yaptı kız kanser son kez konuşmak istedi dedi kızdım bagırdım ayrıldım sonra yalvar yakar barıştık beni anla vicdanen raht olamam dedi peki dedim ararsa bana bilgi ver 3 gün önce fatura dökümünde yine arama gördüm aldım numarayı kızı aradım açmadı mesaj yazdım artık yeter derdin ne dedim kız arsız edepsiz birşey çıktı ben suçlu o haklı gibi bana yazmadığı kalmadı 2 gün önce de sabah 8 de mesaj attı ben geldim (kendisi sivasta biz başka şehirde bayagı uzaktayız ) ne diyorsun saçmalama felan dedim yok dedi seni kandırdım kalktım erkek arkadaşımın evine gittim 1 saat kapıda bekledim açmadı eve geldim aradı saatler sonra bitti defol lar felan havada ucuyor ne oluyor dedim kaderim ne istiyorsa o olacak dedi sonra ne mesajlara cevap geldi ne aramalara. dün artık onunla oldugunu onu sevdiğini itiraf etti . bugün se kız evli değilmiş dedi bana çok agır hasta oldugu için beni bırakmış (yani yaklaşık 3 buçuk yıl önce hastalanmış ölmemiş şimdi de dönesi gelmiş kanserim diyerek de damardan girmiş ) ben araştırdım herşey yalanmış bende seviyordum zaten hep dedi artık onunlayım mutlu olmak hakkım dedi ve herşey bitti
NOT: kızla şimdiye kadar net dışında hiç görüşmemişlerdi
kimseye ama kimseye güvenmemek gerekiyor bu zamanda ben annem babam beni bırakır erkek arkadaşım bırakmaz derdim......

bu devirde hala ''kız kanser'' yalanları var mı ya:27: bana söylenseydı böyle bir şey g..... gülerdim açıkçası..

bırak allahından bulsun...erkek müsfettesi.
ayrıca merak etme ilişkileri fazla sürmez .kızıda bir başkası için terkedecek çünkü
veya kız onu.

Oncelikle yazinizin buyuk bi kisminda noktalama isaretlerini ihmal ettiginiz icin, konunuzun belli kisimlari cok karmasik geldi bana okurken. Lutfen biraz daha dikkat edelim..

Yasadiklariniz adina cok uzuldum. Ama basindan da belliymis acikcasi. Surekli eski sevgilisinden bahseden birinin belli ki gecmisi hala gecmemis. Bu gibi seylere sakin taviz vermeyin. Uzun sureli iliskisi olan insanlara hep ozenirdim ama bugunlerde goruyorum ki iliskinin omru cok ta fazla birsey ifade etmiyor. Oylesine cikan o kadar cok insan var ki.. Neyse bosver onlari. Allah'a havale et. Herkes layik oldugu hayati yasar

noktalama işaretleri doğru çünkü çok sinirli yazmıştım yazıyı :43:
yaşımız 22 ve 23 . Ayrıca bayanlar ben ona hep demiştim bak sen buna karşı birşey hissediyorsan git ben buna üzülmem ama sonradan birşey çıkarsa üzülürüm hep yok derdi o hastalıklı biri psikolojisi bozuk yardımcı olmaya çalışıyorum :47:
kız yalan dolanlarla dolu birisi buna demiş ben çok agır hastaydım o yüzden ayrıldım ....peki ayrıldın neden evliyim diyorsun konuşmalarında eşim askerde yazmıştı sorunlarımız var yazmıştı şimdi de yok ben evlenmedim demiş onu geçtim yanlış anlamayın ben kimseyi alevi sunni iye ayırmam ama erkek arkadaşım ayırırdı ve kız alevi oldugu için ona kötü bakıyordu şimdi onu da inkar etmiş yani sütten çıkan ak kaşık modun da şuan .
benim üzüldüğüm şey o kadar bir olmuştuk ki biz yediğimiz yemek içtiğimiz su ayrı değildi gece mesajlarla uyuyup sabah mesajlarla başlayan bir çifttik paramız bir sevinçimiz bir herşey birdi...
hayaller yaşanacaklar canımı acıtıyor aşık olmadım ben ona bağlandım alıştım sevdim şimdi kendime kızıyorum salaklıklarıma kızıyorum.....:5:

üzülme o kızla sonu yok yalan söyleyen biriyle olmaz hiç bir erkek yapamaz kuruyo kafada sürekli bence eski o karaktersiz sevgiline verecen e güzel cevap mutlu olmak çok mutlu olmak dilerim en kısa zamanda kurtulursun bu durumdan sadece arkana bakmaa biri gelir herşeyi unutturur üzüldügüne üzülürsün :D

Son düzenleme:
bu durum arkadaşımın başına gelse neler derdim neler kendime birşey diyemiyor ve adiliklerine oturup üzülüyorum en çok bu zoruma gidiyor . ama ilk yazdığım günden cok cok daha iyiyim sizin de benimle aynı düşünüyor olmanız iyi hissettiriyor.çok sağolun bayanlar hep mutlu olun hep.....

allah ım sen ne kadar büyüksün o kadar dua ettim ki ahım bu kadar çabuk tutar diye hiç düşünmedim:1:
babamla alışveriş için çıktık işimiz bitti baktım arıyor bizimki açtım sen kızın numarasını kime verdin diye bagırıyor şok oldum tabi kimseye vermedim dedim babam var uzatmadım. sonra mesaj attım kimseye vermedim sizle işim olmaz allah a havale ettim dedim .bu neredeysen söyle gelecem dedi meger bunlar evde kaç gündür beraber kalıyormuş bende mersinde sanıyorum.neyse utanmadan kalkmış gelmişlerbizim mahallye kadar gittim yanlarına kız arkada gülüyor afedersiniz aynı moronlara benziyor .
altta bi bol eski zaman pantollarından üstte bi gömlek kolunda bi anne cantası şok oldum kendime baktım ona baktım ben bildiğin entel biriyim kendimi övmem pek ama ona bi 5 basarım hani :37: beni bir gülme tuttu bunlar bide aynı giymişler ....oğlan bir hafta önce entel birşeydi zevkliydi ne olduysa buna oda kapriler felan giyinirdi ama giymiş uzun bi pantol üste gömlek bide sinek kaydı traş :52::52:
kız buna ilk haftadan yalana başlamış bile oğlanın biri arıyormuş kızı ,bizim beyinsizde peşine düşmüş kızda kabullenmemiş ihale bana kalmış :53:
bu kadar çabuk ahım tuttu ya başkada birşey istemem ALLAH GERİSİNİ GETİRSİN OHHHH ÇOK RAHATIM ARTIK

Son düzenleme:
ne mutlu sana o zaman:) aynı durumdayız seninle.... benim de erkek arkadasım eski sevgilisiyle. askerde gösterdiği yoğun ilgiden dolayı yakınlaşmışlar ve cıkmaya baslamıslar. aslında biliyo musun durumuna sevinmelisin bence.. cunku senle devam etseydı bıle aklının bir köşesinde o kız olacaktı ve bu gerginliği sana yansıyacaktı... şimdi bu yakınlaşmaları onların tamamen sonunu hazırlıyor aslında:) sıkılıp da bırakması an meselesidir.. eminim seni tekrardan arıyacak.. kendini ihmal etmemeyi unutma bu arada. umarım benim de ahım tez zamanda tutar inşallaaahhhhhhh.........

Kız aleviydi ayrıntısında okumayı bıraktım. Gereksiz ayrıntı. Gereksiz taraflılık. Neyse..

Kız aleviydi ayrıntısında okumayı bıraktım. Gereksiz ayrıntı. Gereksiz taraflılık. Neyse..

Tatlım onu neden belirttiğini yazmış ama arkadaş:) Bi'çok kişi malesef yapıyor bu ayrımı. Aleviden kız alınır, sünniden bilmem ne vs vs. uzayıp gidiyor ki büyüklerimiz yapıyor bunu ve o ailede yaşayan çocuklar...

en azından içinde olanı erken görmüşsünüz boşver bence üzülme allahın sevgili kuluymuşsun. çok daha uzun yıllar birlikte olduktan sonra öğrensen kendi yer bitirirdin, ben nasıl tanımamışım bu adamı diye. Dimdik ayakta durmalısın sonuçta sen kimseyi yalanla, dolanla kendine bağlamaya çalışmayan biri olarak başlayıp bitirdin değil mi? Artık kızlar erkeklerden daha kötü. Kız milletinin birbirine yaptığını kimse kimseye yapmaz.

Tatlım onu neden belirttiğini yazmış ama arkadaş:) Bi'çok kişi malesef yapıyor bu ayrımı. Aleviden kız alınır, sünniden bilmem ne vs vs. uzayıp gidiyor ki büyüklerimiz yapıyor bunu ve o ailede yaşayan çocuklar...

Valla ister belirtsin ister belirtmesin. Yaptığı ayrımcılıktan öte bir şey değil. Biz sessiz kaldıkça daha çok yapılır bu ayrım. İnsanların dini, inanışı, yaşam şekili hiç bir şekilde aşağılama konusu yapılamaz. Bahsedilen kız da "eski sevgilisi sünniydi " dese tepkim ona da aynı olurdu.. Oğlanın ayırıp ayırmadığını bilemem sonuçta tanımam etmem ama bence konu sahibi konuyu anlatırken ilk cümlesinde dediğine göre asıl kendi görüşü bu.

alevilik felan benim asla hayatımda önem sırasına koyduğum birşey değil önce söyledim tekrar söyleyeyim o kişinin ayrılık nedeni öydu benim abimin eşi de alevi konu asla dini bir yere çekilmesin ben onun o konuya verdiği önemi belirtmeye çalıştım ben asla kimseyii yargılamam :20:

Back
X