2 burun ameliyatı geçirdim, hala şişlik sorunu yaşıyorum – ameliyatsız çözüm arıyorum

sskdfe

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
17
12
18
25
Ben 3 yıl içinde 2 burun ameliyatı geçirdim, ikisi de aynı doktorda yapıldı. Burnumun şekli şiş olmadığı zaman gerçekten güzel ve memnunum. Ama problem şu ki: burnum özellikle uç kısmından bazen çok fazla şişiyor.
Bu şişlik bir gün hiç yokken, ertesi gün fotoğraflarda bile bariz şekilde oluyor. Sıcakta, stresli günlerde ya da dışarı çıktıktan sonra daha da belirginleşiyor.
Doktorlar genelde hemen "ameliyat" diyor ama ben artık şekli değil, bu istikrarsız şişliği düzeltmek istiyorum. Kortizon enjeksiyonu, ödem tedavisi, fibrolyz gibi yöntemlerle bu çözülür mü, emin değilim ama artık bu konuyu ciddiye alan biriyle görüşmek istiyorum.
Daha önce buna benzer şey yaşayan, ameliyatsız çözen ya da bu konuda anlayışlı bir doktor önerisi olan varsa çok sevinirim. İstanbul’da yaşıyorum.
Gerçekten çok yoruldum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ben de ameliyat olalı 2 yılı geçti ödemlerim kaldı. Doktoruma gittim burnun ödem tutmuş dedi moralim çok bozuk. Burun ucum top gibi burun sırtı kenarları geniş kaldı. Kalın deriliyim tekrar ameliyat edelim deri inceltme yapayım diyor ama tekrar ameliyat sürecine girmek de istemiyorum dediğiniz gibi bende ameliyat haricî öneri arıyorum kortizon enjeksiyonuna da riskli dedi doktorum.

Back