• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Burun Ameliyatı

astro123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
60
33
3
28
Kızlar merhaba Ankara’da revizyon ameliyatımı oldum.
Sizinle süreci adim adim paylasacagim bugün birinci günüm. Öğlen saatlerinde operasyon yapildi evdeyim. Elimden geldiğince yardımcı olurum tecrübelerimi paylaşarak. Bol sağlıklı günler

Tesekkur ederiz🤍 bende revizyon arastirmasi yapiyorum. Paylasimlariniz cok degerli.🙏🏻
Hangi problemlerden oturu revizyon oldunuz? Kaburga kikirdagi alindi mi?

Tesekkur ederiz🤍 bende revizyon arastirmasi yapiyorum. Paylasimlariniz cok degerli.🙏🏻
Hangi problemlerden oturu revizyon oldunuz? Kaburga kikirdagi alindi mi?
Merhaba benim ilk ameliyatım 11 sene önceydi.
Sürekli geniz akıntısı, boğaz enfeksiyonu oluyordu ve çok sık antibiyotik kullanmak zorunda kalıyordum. Hekimler deviasyondan kaynaklandığını söylediler. Kıkırdaklarım yamulmuş ve kemik eğriliği de oluşmuş. Görüntü olarakta artik yamuk durmaya baslamisti.
Kıkırdak mecburen eklendi çünkü kıkırdaklarim epey erimiş..

merhabalar nefes alışınız nasıldı ? ben de revizyon düşünüyorum amleiyat sonrası böyle sorunlar yaşayıp revizyon olan var mı aranızda ? hayat kalitem inanılmaz düştü :(((

merhabalar nefes alışınız nasıldı ? ben de revizyon düşünüyorum amleiyat sonrası böyle sorunlar yaşayıp revizyon olan var mı aranızda ? hayat kalitem inanılmaz düştü :(((
Nefes alisimda pek problem yoktu açıkçası ama alerjik sorunlarda yasadigim için burun etlerim sismisti zor geçiyordu hava :(

Back
X