2. Çatlamamı bakar mısınız

Zeytin_zey

Eren ❤️
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.889
3.039
63
32
Kızlar en alttaki bugün, 2. Çatlamamı bu kafam çok karıştı hala kasıklarımda ağrı var göğsüm acıyor kafam karıştı
IMG_20240308_162922.webp

Güzel arkadaşım pcos için bu testler sadece kafa karıştırıcı

Güzel arkadaşım pcos için bu testler sadece kafa karıştırıcı
biliyorum siz daha önce de yorum yaptınız ben bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim sanırım biraz önemsemek istedim. bir de teste pik gösterdiği zaman ve sonrasında vücudumda belirtiler oldu o yüzden ciddiye aldım. ama diğer ay kesin doktora gidicem, çünkü emin olmak istiyorum

İlk 5 dk dikkate alıp foto çekseydin keşke çok kuruyunca hepsi böyle kıpkırmızı çıkıyor son alttaki baya pik gibi duruyor 🤔
zaten ilk 5 ya da 10 dakika falandı, en alttaki pik değilmiş sordum testi satan instagram sayfasına , kontrol çizgisi kadar koyu değilse önemseme dedi. ki değil.

zaten ilk 5 ya da 10 dakika falandı, en alttaki pik değilmiş sordum testi satan instagram sayfasına , kontrol çizgisi kadar koyu değilse önemseme dedi. ki değil.
Enteresan ne yapman lazım peki teste devam mı önerdi ? Zaten değerlendiriyorsan korkma kaçırmazsın bence yumurtlamayı felan

Enteresan ne yapman lazım peki teste devam mı önerdi ? Zaten değerlendiriyorsan korkma kaçırmazsın bence yumurtlamayı felan
ayın 5inde yollamıştım pik yaptığını söyledi. salı günü çarşamba ve perşembeyi değerlendir dedi , 7 sinde perşembe çatladığını söyledi yaptığını söyledi. ben bugün yani cuma için de değerlendireyim mi sizce dedim bugünde değerlendir yeter dedi. tabii ben heyecanlanıp 2. yumurtlama olabilir mi diye mesaj atınca hayır bunu önemseme dedi. ovülasyon testi yapıyor musunuz sizde ?

Back
X