• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2.ci ay aşısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Ymnayz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
2
0
1
35
Arkadaşlar oğlum dün 2.ci ay aşılarını oldu. Bi iki saat sonra kusmaya başladı. Her emdiğinde kustu. Ve çok ağladı:( gece sabaha kadar başında nöbet tuttum ateşi 37 buçuğu geçmedi çok şükür. Başına böyle bişey gelen varmı??

başka bir hastalığı olabilir kusma devam ediyorsa doktora götürün

aşıların tarihi geçmiş olabilir mi? ya da saklama koşullarına uyulmamış olabilir. aşıyı vurdurduğunuz yere gidin bence.

Ateş olabilir de kusma hiç başıma gelmedi. Eş zamanlı üşütmüş olabilir mi? Doktorunuza danışsan?

Biz de 5 ay once vurdurduk 2 yas asilarini ama kusma yada ates yapmadi. Baska bir rahatsizligi olabilir. Devam ederse doktoruna goturun

Doktorunu aradım devam ederse getirin dedi. Bugün daha iyi çok şükür. Peynir kıvamında azcık çıkardı o kadar. Çok korktum gerçekten inşallah bi daha olmaz. Ateşide düştü

Doktorunu aradım devam ederse getirin dedi. Bugün daha iyi çok şükür. Peynir kıvamında azcık çıkardı o kadar. Çok korktum gerçekten inşallah bi daha olmaz. Ateşide düştü
Muhtemelen üşüttü o.

Back
X