2.ci cocuk

Begonya2

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
10.426
21.670
398
28
Merhaba hanımlar benm 19 aylık bi kizm var bu ay 20 aylık olacak inşaAllah
Kardeşiyle arasında cok yaş farkı olsun istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum zorlanirsam diye, aslında tek korktuğum nokta UYKUUU cok duskunum uykuma
Uykumu alamazsam 2sinede yetemezsem diye korkuyorum

Sizlerin çocukları arasında kac yas var?

Veya kac yaş olmali?
Hamile veya hamile olmayan tum bayanlar
Yorumlarınızı bekliyorum 😊😊

Son düzenleme:
Eltimin son iki cocugu yakin olmus.Bebekle olmak zorunda oldugunu bu yuzden ilgi sevgi bekleyen kiziyla cok ilgilenemedigini soyledi.Ve cok zorlaniyor.

Diger eltimin de oyle.

Valla ben bayiliyorum onlara cok tatlilar ama anneleri zorlaniyor olabilir.Birbirlerine hem cok bagli hem kiskanc oluyorlar ayni giydiriyor eltimkn biri mesela cok sirinler. MasAllah.

Eltimin son iki cocugu yakin olmus.Bebekle olmak zorunda oldugunu bu yuzden ilgi sevgi bekleyen kiziyla cok ilgilenemedigini soyledi.Ve cok zorlaniyor.

Diger eltimin de oyle.

Valla ben bayiliyorum onlara cok tatlilar ama anneleri zorlaniyor olabilir.Birbirlerine hem cok bagli hem kiskanc oluyorlar ayni giydiriyor eltimkn biri mesela cok sirinler. MasAllah.
Iste bende ondan korkuyorum ya hayırlısı inşaAllah 😊🙄

Kızım Suan 22 aylık. Bebeğim doğduğunda 28 aylık olacak. Uyku konusunda bende çoook sıkıntı cektim ama illa kardeş istiyorduk. Beraber büyüsünler diye yaptık. Sonra sil baştan çok daha zor olur diye düşündüm.

Kızım Suan 22 aylık. Bebeğim doğduğunda 28 aylık olacak. Uyku konusunda bende çoook sıkıntı cektim ama illa kardeş istiyorduk. Beraber büyüsünler diye yaptık. Sonra sil baştan çok daha zor olur diye düşündüm.
Sizle aynı fikirdeyim ama sonra zorlanirsam diye korkuyorum
Çocuğunuz akıllı mı?
Aslında benm kizm uysal uykusu düzenli
Ama bebeğin ki nasl olur bilmiyorum
Misal gece uyumasa gündüz uyusa ben uyuyamicam
Sonra diyorum ki bubsurec en fazla 5 6 ay sürer inşaAllah
Kizim 3 4 yasin a gelsede aynısı olacak
Ne bileym kafam cok karışık
Kvalidemde diyo Allah ona göre yardm eder kizm sen onları düşünme diyo
Rabb'im hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah 😊🤗

Sizle aynı fikirdeyim ama sonra zorlanirsam diye korkuyorum
Çocuğunuz akıllı mı?
Aslında benm kizm uysal uykusu düzenli
Ama bebeğin ki nasl olur bilmiyorum
Misal gece uyumasa gündüz uyusa ben uyuyamicam
Sonra diyorum ki bubsurec en fazla 5 6 ay sürer inşaAllah
Kizim 3 4 yasin a gelsede aynısı olacak
Ne bileym kafam cok karışık
Kvalidemde diyo Allah ona göre yardm eder kizm sen onları düşünme diyo
Rabb'im hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah 😊🤗

Oo sizin bayaa yakın olmuss:KK68:ikiz gibi büyürler
Isteyerekmi oldu canm
Cinsiyetleri ney♡♡
Pek isteyerek olmadı aslında ama şimdiden sevmeye başladık keratayı ilk çocuğum kız buda erkek olacak..beraber büyürler başkada çocuk düşünmüyoruz zaten ilk zamanlar zorlanicam diye düşünüyorum ama büyüdükçe birbirlerine arkadaş olurlar anne babaya fazla ihtiyaçları olmaz

Pek isteyerek olmadı aslında ama şimdiden sevmeye başladık keratayı ilk çocuğum kız buda erkek olacak..beraber büyürler başkada çocuk düşünmüyoruz zaten ilk zamanlar zorlanicam diye düşünüyorum ama büyüdükçe birbirlerine arkadaş olurlar anne babaya fazla ihtiyaçları olmaz
Aynen öyle canm ileride sen rahat edersin inşaAllah
Çabucak alışırsınız inşaAllah♡♡♡

Benim de 19 aylik bir oglum var.suan 16 haftalik hamileyim ilk baslarda cok korkuyordum zorlanirim diye, ama akrabalar falan korkma ikisi birada buyuyecek arkadas olurlar, brz zor olur ama ilerde rahat edersin diyolar.Bende artik alistim hic korkmuyorum heyecanla cinsiyetini bekliyorum.Rabbim isteyen herkese yasatsin😍

Fikirlerinizi bekliyorum hanımlar♡♡
Ben varım :) oğlum 20 aylık olmak üzere ve ben ikinciye hamileyim. Üstelik oğlum çok hareketli ben de uyku konusunda çok hassasım. Şimdiden zorlanıyorum. Ve emziriyorum. Hazır sıkıntıya alışmışken ikisi bir büyüsün istedik. Hem bu şekilde ücretsiz iznimi uzatıp ikisine daha uzun süre bakabilecegim nasipse..

Oglum 27 aylik 19 haftalik hamileyim kismetse agustosta dogum var ben korunurken hamile kaldim bir bebek daha asla aklimda yoktu cesaretimde yoktu zaten oglum coook gazli aglak zor bir bebekti simdi dusunuyorum ya kizimda oyle aglarsa ogluma nasil bakarim diye bence aralari fazla olmali buyuk cocuk kendini biraz kurtarmali benim erken oldu

Benim de 19 aylik bir oglum var.suan 16 haftalik hamileyim ilk baslarda cok korkuyordum zorlanirim diye, ama akrabalar falan korkma ikisi birada buyuyecek arkadas olurlar, brz zor olur ama ilerde rahat edersin diyolar.Bende artik alistim hic korkmuyorum heyecanla cinsiyetini bekliyorum.Rabbim isteyen herkese yasatsin😍
Bnde hep rüyamda görüyorum hamileyim ama bi endişe oluyo korkuyorum diyorum keşke biraz daha bekleseymişim diyorim

Ama olsa zamanla alışırım biliyorum ilerdende iyiki olmus derim
Aslında ne desem bos Rabb'im nr zaman nasip ederse ozaman inşaAllah

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 😊

Back
X