2.ci düşüğüm

mmhtppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
220
64
98
31
Geçen sene ağustosta hamile kalmıştım 7 hastalıkken kalp atışını duymaya gittiğimde bebeğimin kalbinin gelişmediği öğrendim kürtaj oldum aylar sonra tekrar hamile kaldım hiç umudum yoktu çift çizgiyi görünce nasıl sevindim hemen doktora gittim değerim 9.27 çıktı iki gün sonra 8 e düştü kimyasal gebelikmiş yine yerlerdeyim bende bi sıkıntı var sanırım bana fikir verebilecek birileri var mı ?

Geçen sene ağustosta hamile kalmıştım 7 hastalıkken kalp atışını duymaya gittiğimde bebeğimin kalbinin gelişmediği öğrendim kürtaj oldum aylar sonra tekrar hamile kaldım hiç umudum yoktu çift çizgiyi görünce nasıl sevindim hemen doktora gittim değerim 9.27 çıktı iki gün sonra 8 e düştü kimyasal gebelikmiş yine yerlerdeyim bende bi sıkıntı var sanırım bana fikir verebilecek birileri var mı ?
Troid ve pıhtılaşma kontrollerinizi ısrarla yaptırın diyebilirim

Kan pihtilasmaniz var mı baktırın ben bu yüzden 3 düşük yaptım sonra genlerinize baktirin eşinizle yani kromozom analizi testi bide rahim filmi ya da histeroskopi yaptirin rahimde problem olabilir esin de spermlerine baktirsin Sperm kalitesinde sıkıntı olunca da bebek gelisemiyo bu dediklerim çok önemli keşke bilseydim de hepsini baştan yaptirsaydim ben ama yaşadıkça ogreniyor insan

Valla git üniversite hastanesine 3 düşük yaptım de eğer 3 düşük şartı kosarlarsa testler icin bu yalan sayılmaz

Merhaba arkadasim benimde ikinci gebeligim 22 gun önce sonlandirild

Bende ilki 5 haftalik 16 ay sonra tekrar hamile kaldiginda 7. Haftada düşuk yaptim Butun testleri yaptirdim sadece kanda az bi pihtilasma çikti.simdi yine istiyorum bakalim ne zaman kalicam

Kan pihtilasmaniz var mı baktırın ben bu yüzden 3 düşük yaptım sonra genlerinize baktirin eşinizle yani kromozom analizi testi bide rahim filmi ya da histeroskopi yaptirin rahimde problem olabilir esin de spermlerine baktirsin Sperm kalitesinde sıkıntı olunca da bebek gelisemiyo bu dediklerim çok önemli keşke bilseydim de hepsini baştan yaptirsaydim ben ama yaşadıkça ogreniyor insan
Nerde sorun çikti canim peki

Evet bende bilmiyordum keşke en başta bana doktorum ya da birileri deseydiler yaşamasaydım bu durumu çok zor

Bende ilki 5 haftalik 16 ay sonra tekrar hamile kaldiginda 7. Haftada düşuk yaptim Butun testleri yaptirdim sadece kanda az bi pihtilasma çikti.simdi yine istiyorum bakalim ne zaman kalicam
az bi pıhtılaşmada bile böyle oluyo demekki benim daha düşüğüm olmadı oldun doktora gitçem hemen ne var ne yok öğrencem

Evet canım yapcak bişey yok 2 tane olması zaten çok üzücü 3. Yü düşünemiyorum Allah yazmasın
Canım öncelikle çok geçmiş olsun doktorlar kimyasal gebeliği düşükten saymıyor kese ve bebek oluşmadığı için o yüzden moralini bozma gebeliklerim düşükle sonuçlanıyor diye olumsuz düşünme inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz

Canım öncelikle çok geçmiş olsun doktorlar kimyasal gebeliği düşükten saymıyor kese ve bebek oluşmadığı için o yüzden moralini bozma gebeliklerim düşükle sonuçlanıyor diye olumsuz düşünme inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz
canım çok sağol ya gerçekten moral oldun ben neler neler düşünüyodum kaç gündür inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur

Nerde sorun çikti canim peki
Kan pihtilasmasi çıktı bende iğne kullandığım halde 2 tane düşük yaptim birinde sadece kan sulandirici hap kullanmistim o da düştü iki ay önce histeroskopi oldum rahim polip yanıt parcalari cikardilar bu da düşüge sebepmis gebe kalmayi engelliyomus

Evet canım yapcak bişey yok 2 tane olması zaten çok üzücü 3. Yü düşünemiyorum Allah yazmasın
Rabbim hayırlısıni uzun ömürlüsunu elli ayakli sağlıklı sıhhatlisini akıllı fikirli imanlı kuranlisini namazli abdestlisini versin inşallah cnm hep böyle istiyorum rabbim den isteyip hakkıyla bakabilecek olan herkese ve bize de versin insallahhh

9. Haftada ilk bebegimin kalbi durunca ikinci kaybi beklemeden ozelde yaptirdim testlerimi. Genetik temiz cikti, kanda hafif pihtilasma varmis. Sonraki gebeligimin basindan beri igne kullaniyorum cok sukur 14. Haftaya geldik rabbim sifa eder saglikla kavusuruz insallah....

Butun testlerinizi yaptirin, ozelde de yapiyorlar bu testleri biraz pahali testler evet ama bir bebek kaybetmenin bedeli olamaz....

Back
X