Doğuma Hazırlık 2-ci kizim oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
geçmiş olsun arkadaşım.. bebeğine sağlıklı sıhhatli hayılı ömür diliyorum :)

gözün aydın , hayırlı uğurlu olsun, allah analı balı büyütmeyi naisp etsin, bahtı güzel olsun hayırlı evlat olsun inşallahh

darısı tüm doğum yapacak olanlara:)

geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütsün vatana millete ümmeti müslümana hayırlı bi evlat olur inşallah

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun,rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip eder inşallah.

hayırlı olsun arkadaşım benim de 2 yaşında kızım var ..şimdide hamile kalmayı planlıyorum bakalım Allah hayırlı evlat versinn

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel günlerini görün yavrularınızın.

biz 3 kardeşiz ablam var bir de abim. annem 2 kızı olduğu için çok şanslı ve ben ablamı dünyalara değişmem. onsuz hayat düşünemem. iki kızınız birbiri için çok büyük şans. hayatta nen güzel destek kız kardeş abla arasındadır bence..
bir kıza bir kız kardes şart
bir oğlana abi şart
bir oğlana bir abla şart
bir kıza bir abi şart
benim hem ablam var hemn abim var ordan biliyorum :))

demekki 2 kız iki oğlan yapabilsek sinirlerimiz sağlığımız maddi durumumuz elverse.. hepsine ayrı oda iyi okullar ve güzel bir bakım sunabilsek süper olur ollmadı mı?
boşverin o zaman Allah eşimize varolan çocuklarımıza kız olsun erkek olsun hayırlı bir ömür güzel sağlıklı bir yaşam nasip etsin
NASİPTEN ÖTEYE GİDİLMEZMİŞ ZİRA BUNU ANLADIM.

2 kız 2 erkek kim hayali degilki duygucumm.benim durumum uygun olsa yapardım valla.çocuktan güzelimi var bee..

evet canim dogru ama ins Allah kismet ederse bi oglum olsun yeter diyorum 4 cocuk da fazla gibi degilmi?Ama Allahin takdiri hersey biz sadece dusunuyoruz keske diyoruz demi?Hepimizin Allah gonlune gore versin/

2 kız iki oğlan isterdim ama gözümü açıp kapayacagım hemen kucagımda olacaklar.
emeksiz yemek benim istediğim biliyorum
allahtan siparişle olmuyor bu işler yoksa...

kızlar biz iki kız,iki erkek kardeşiz çok güzel bir duygu,valla bende çok isterim iki kız iki erkek ama evde bir kadın yardımcı ve gayet iyi bir maddi durum olursa yoksa çok zor yaaa::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…