- 9 Mayıs 2020
- 611
- 489
- 28
Pozitif görünüyor canım kan verdin miMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Pozitif görünüyor canım kan verdin miMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Merhaba evet verdim bugun cikar sanirim insallah guzel haberler alirimPozitif görünüyor canım kan verdin mi
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 23-04-2021
Hamileliğimin 26. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 98 gün kaldı.
Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı. Önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiç bir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak. Hamileliğinizin 6. ayının sonunda bebeğinizin boyu en az 23 cm ve ağırlığı en az 779 gr. olacaktır. Giderek daha fazla anne bebeğinin kordon kanını saklanmasını düşünüyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm. (Baştan Topuğa)
Haber ver bize deMerhaba evet verdim bugun cikar sanirim insallah guzel haberler alirim
Teste göre gebelik var canim hayirli olsunMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Ayy insallah canim benim insan inanamiyor halaTeste göre gebelik var canim hayirli olsun![]()
Bu noktada, bebeğiniz karnınızdaki konaklamasının üçte ikisini tamamladı. Önümüzdeki 3 ay içinde bebeğiniz sizinle hiç bir fiziki bağı olmadan hayatta kalabiliyor olacak. Hamileliğinizin 6. ayının sonunda bebeğinizin boyu en az 23 cm ve ağırlığı en az 779 gr. olacaktır. Giderek daha fazla anne bebeğinin kordon kanını saklanmasını düşünüyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm. (Baştan Topuğa)
Kizlar az once kan sonucumu aldim 29.69 cikti pozitif dedilerMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Gözün aydın canıım inşallah güzel şekilde yükselir adetine vardı daha değilmi çok erken yakaladın muhtemelenKizlar az once kan sonucumu aldim 29.69 cikti pozitif dediler![]()
Insallah Allah dileyen herkese nasip etsin evet 3 gun falan var suan adeteGözün aydın canıım inşallah güzel şekilde yükselir adetine vardı daha değilmi çok erken yakaladın muhtemelen
Amin inşallahInsallah Allah dileyen herkese nasip etsin evet 3 gun falan var suan adete
Hadi hayirli olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar az once kan sonucumu aldim 29.69 cikti pozitif dediler![]()
Amin Allah razi olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi hayirli olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
ben hepsinde çizgi gördümArkadaşlar merhaba
Bebe time marka 4 test yaptım bu sabah. 3ü negatif fakat 1 tanesi daha farklı gibi geldi. Emin olamadım. Sizce pozitif olabilir mi?
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-03-2021
Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 64 gün kaldı.
Bebeğinizin beyni hızla gelişmeye devam ediyor ve münferit sinir hücreleri ile tanımlama grup hücreleri arasındaki bağlantıların sayısını artırıyor. Bu bebeğinizin hayatı boyunca kullanacağı karmaşık ve gelişmiş işlevleri yerine yetirecektir. Son haftalarda rahminizdeki genişleme ve gerilme devam ettikçe, karnınızada daha fazla acı hissedeceksiniz. Ayaklarınızı daha fazla dinlendirmeye çalışın.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)
Sabah ilk idrarla tekrarlayın bence3ü de aynı test canım. 4 testten sadece bu testte hafif çizgi belirdi. Ama kuruma çizgisi gibi değil direkt çıktı çunku. Sadece pozitif kabul edebilir miyiz emin olamadım