2. Çizgi Silik Olursa

1ogrencianne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
44
17
88
Merhaba kızlar. Bu ay adetim gecikti. Geçen hafta test yaptım direkt tek çizgi çıktı. Adet olamayınca tekrar bir test alayım dedim hemen böyle bir çizgi belirdi. Başına gelen var mı?

Eklentiler

• 5A1A52E0-CD86-45B2-A1B8-7157F0E45481.webp
    5A1A52E0-CD86-45B2-A1B8-7157F0E45481.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba kızlar. Bu ay adetim gecikti. Geçen hafta test yaptım direkt tek çizgi çıktı. Adet olamayınca tekrar bir test alayım dedim hemen böyle bir çizgi belirdi. Başına gelen var mı?
Geç döllenme olabilir teste göre gebelik var kan testi verin en net sonucu almak için

Doğru haklısınız. Acil yapmıyormuş gebelik testini pazartesi inşaAllah kan testi vereceğim ☺️
Evet acil direkt hcg yapmıyor rahatsızım vs ama hamilelik şüphem de var denilince bakılıyor hcg ye o şekilde de ama bence buna gerek yok pazartesi dediğiniz gibi direkt sağlık ocağında verirsiniz hem o güne kadar varsa değeriniz biraz daha yükselmiş olur düşük değer görüp tedirgin olmamış da olursunuz:)

Evet acil direkt hcg yapmıyor rahatsızım vs ama hamilelik şüphem de var denilince bakılıyor hcg ye o şekilde de ama bence buna gerek yok pazartesi dediğiniz gibi direkt sağlık ocağında verirsiniz hem o güne kadar varsa değeriniz biraz daha yükselmiş olur düşük değer görüp tedirgin olmamış da olursunuz:)
Aynen öyle hayırlısı olsun inşallah rabbim her dileyene sağlıkla nasip etsin teşekkür ederim ☺️

Back
X