Kaset teste çıktıysa betanız yüksektir . Tekrar test yaptınız mı ya da kan verdiniz miMerhabalar 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı reglim hep 26 günde 1 olur fakat bu ay 7 gün gecikti. 10 gündür regl olacakmışım gibi bir kasık batması ve göğüs uclarımda acı var. Ve süt beyazı akıntı. Artı ben agrısı. Bu şekilde hamilelik öğrenen var mı?
Teşekkür ederim cansın fikrin içinGebelik var gözüküyor canım zaten çok güzel sekilde reglin gecikmiş en güzeli böyle gecikince kan vermek. Şimdiden hayırlı olsun
Güzel sonuçlarını bekliyoruzTeşekkür ederim cansın fikrin içinpzt güncelleme yapacagım
Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah hangi marka kullandınızBugün gittik evet kese oluşmuş bilgi vermek istedim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah destekler için teşekkürler
Hayırlı olsun kaset test markanız nedir acabaBugün gittik evet kese oluşmuş bilgi vermek istedim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah destekler için teşekkürler
Merhaba kaçıncı hafta gördünüz keseyi acabaBugün gittik evet kese oluşmuş bilgi vermek istedim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah destekler için teşekkürler
Ben eczaneler en ucuz olan kaset testi aldım artı gibi bişeydi sanırım markası inanın hatırlamıyprum fakat 20tlydiMerhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah hangi marka kullandınız
Merhabalar 5. Haftada gördük keseyi 6+4 Haftada bebeği ve kalp atısını gördükMerhaba kaçıncı hafta gördünüz keseyi acaba
Artimed mi testinizin markasiMerhabalar 5. Haftada gördük keseyi 6+4 Haftada bebeği ve kalp atısını gördük
Merhabalar 5. Haftada gördük keseyi 6Merhaba kaçıncı hafta gördünüz keseyi acaba
Art gHayırlı olsun kaset test markanız nedir acaba
EvetArtimed mi testinizin markasi
Benmde 28 inde randevum var inşallah görürüz keseyiMerhabalar 5. Haftada gördük keseyi 6+4 Haftada bebeği ve kalp atısını gördük
İnşallahBenmde 28 inde randevum var inşallah görürüz keseyi
Acaba tek belirtiniz göğüs ucu acıması mıydı sadece uçlar mı aynı durumdayım da sadece uçları acıyorİnşallah
Benim belirtilerim regl gününden 10 gün önce baslayan kasık agrıları (hala devam ediyor) ve normalde göğüs hassasiyet olurdu ama agrı şeklinde olurdu ama bu sefer tamamen ucunda acıma vardı ve asırı halsizlik vardı bende sureklı uyuyordum (7. Haftam hala öyle en az 13 saat uyuyorum)Acaba tek belirtiniz göğüs ucu acıması mıydı sadece uçlar mı aynı durumdayım da sadece uçları acıyor
Merhaba sağlıkla kucagnza alın inşallah benm bi sorun olacak yumurtlama gününüz ne zamandı yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendinz benm 11 Nisan'da pik oldu göğüs uçlarm üşüyünce çıkar ya uçları aynı öyle duruyor sürekli ve aşırı acıyor regl olcak gibi karın ağrım var 3 gündür birde beyaz akıntım var baya sizde böylemydnzBenim belirtilerim regl gününden 10 gün önce baslayan kasık agrıları (hala devam ediyor) ve normalde göğüs hassasiyet olurdu ama agrı şeklinde olurdu ama bu sefer tamamen ucunda acıma vardı ve asırı halsizlik vardı bende sureklı uyuyordum (7. Haftam hala öyle en az 13 saat uyuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?