Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet varMerhaba 2.çizgiyi bir tek ben mi görüyorum yoksa göreniniz var mı bugün başka markadan alıp denedim yine incecik pembe bir çizgi görüyorum sanki yoksa ben mi delirdim
Cidden miEvet var
Cidden m
Evet başka test yaptınız mı reglinize kaç gün var
2 gün önce Predictör yapmıştım onda da incecik pembe bi çizgi vardı başka marka aldım emin olmak için reglime daha 5 gün varEvet başka test yaptınız mı reglinize kaç gün var
Böyle silik çıkması normal benimde 5 gün kala böyleydi2 gün önce Predictör yapmıştım onda da incecik pembe bi çizgi vardı başka marka aldım emin olmak için reglime daha 5 gün var
Çok negatif gördüm artık hiç ümitlenmek istemiyorum testlerde hata var gibi geliyor sizinki nasıldı acaba?Böyle silik çıkması normal benimde 5 gün kala böyleydi
Merhaba 2.çizgiyi bir tek ben mi görüyorum yoksa göreniniz var mı bugün başka markadan alıp denedim yine incecik pembe bir çizgi görüyorum sanki yoksa ben mi delirdim
Kaç gün var adetine ya da kaç gün gecikti? Hafiften bir çizgi var gibiKızlar bugünki testim de böyle,prodoktor ile yaptım yorumu olan var mı?
Merhaba 3-4 gün varKaç gün var adetine ya da kaç gün gecikti? Hafiften bir çizgi var gibi
Yumurtlama günlerini değerlendirmiş miydin bi de başka belirtin var mıMerhaba 3-4 gün var
Ya 2 gündür yapışkan sümük gibi bi akıntım var daha önce hiç olmadı böyle bişey bendeYumurtlama günlerini değerlendirmiş miydin bi de başka belirtin var mı
Tam regl gununuzde yapin testYa 2 gündür yapışkan sümük gibi bi akıntım var daha önce hiç olmadı böyle bişey bende
Adetime 5 gün kala daha silik bir çizgi ile öğrendim. Kuruma çizgisine de benzemiyor bence var kan verinKızlar bugünki testim de böyle,prodoktor ile yaptım yorumu olan var mı?
Merhaba sizin testiniz nasıldı acaba,kuruma çizgsi olamaz zaten 2.dk çıktı hemen![]()
Merhaba sizin testiniz nasıldı acaba,kuruma çizgisi olamaz zaten 2.dk çıktı çizgiAdetime 5 gün kala daha silik bir çizgi ile öğrendim. Kuruma çizgisine de benzemiyor bence var kan verin
Hatta benim ilk 5 dk da çıkmamıştı negatif diye bir köşeye atmıştım. 1 saat sonra çizgiyi fark etmiştimMerhaba sizin testiniz nasıldı acaba,kuruma çizgisi olamaz zaten 2.dk çıktı çizgi![]()