2. Çizgi var mı?

nisandabahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
522
393
78
Bat a 2 gün kala yapıldı, yok deyip kenara attım 2,5 saat sonra baktım hayal meyal bir çizgi. Gerçekten hayal mi?
Bugün adet olmam gerekiyor gelen giden yok testi 2 gün önce yapmıştım
Tekrarlamadım yoktur deyip. Geçen ayda 5 günlük gecikmem oldu ama belirtiler vardı oldu olacak. Bu ay sadece bulantı var.Şuan evimde Değilim tekrarlayarak zaten de mide bulantım olunca acaba mı dedim yardım ederseniz sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 312
  • image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 257
  • image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 345
  • image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 225
Çok teşekkür ederim kızlar daha önceki testlerde böyle birşey olmamıştı o Yüzden merak ettim

canim ben cizgi goremedim en iyisi yarin sabahda adet gormezsen bi test daa al yap bakalim

Şehir dışındaydım bir türlü testi tekrar edemedim
Dün gece eşime test al dedim clearblue digital gebelik testi almış o heycanla Yanlışlık Yaptım galiba. 20 Sn kabın içinde tutun Demiş ben 5 Sn tuttum negatif. 5 Sn dediği çok afedersiniz akan idrara tutun yazıyormuş ben onları karıştırdım.
Bugün adet olmam gereken gün ama hala gelen giden yok
Birkaç gündür midem aşırı bulanıyor gece uyutmayacak kadar acaba üşüttüm mü diyorum ama regl gecikince acabalar aklımdan gitmiyor
Dün öğleye doğru 4-5 damla lekelenmem
Olmuş kahverengi. Devamı gelmedi. Bazen adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor bazen hiç hissetmiyorum . Tek emin olduğun mide bulantım Geçmiyor. Tutmayan yollar beni tuttu kaç gündür :/

Şimdi eczanenin açılmasını zor bekliyorum Hayırlısı olur inşallah

ay hadi bakalim belki yerlesme kanamasidir. hayirli haberler olsun insalla :)

Öğlen test Yaptım negatif.. Ne gelen var ne giden:) geçen aya göre bugün hastalanmam lazımdı. Geçen ayda gecikmişti gerçi. Ne oluyor anlamıyorum :/

Öğlen test Yaptım negatif.. Ne gelen var ne giden:) geçen aya göre bugün hastalanmam lazımdı. Geçen ayda gecikmişti gerçi. Ne oluyor anlamıyorum :/
ben hamile kalmadan onceki ay 1 haftaya yakin gecikme yasamistim sonra acaip yogun sancili bi adet gormustum. ondan sonraki ayda hamile kaldim. rahim kendini hazirladi die dusunmustum umarim seninde ole olur ama adet olmadan bozma moralini bence

ben hamile kalmadan onceki ay 1 haftaya yakin gecikme yasamistim sonra acaip yogun sancili bi adet gormustum. ondan sonraki ayda hamile kaldim. rahim kendini hazirladi die dusunmustum umarim seninde ole olur ama adet olmadan bozma moralini bence

Benim de oğlumda öyle olmuştu canım. Ama onda gecikmenin ilk günü idrar testinde çıkmıştı. Bunda da böyle bir beklenti içine girdim sanırım. Ama forumda okudukça öyle olmayanlarda varmış gördüm:) regl belirtim hiç yok bulantı da akşamdan akşama... Benden çok eşim istiyor Allah hayırlısını versin inşallah beklemek bile güzel...

aynen hakkimizda hayirlisi olsun insalla hepimiz icin :) ama haberdar et burdan da :)

hadi bakalim belki gec dollenmeyse kanda carsambaya kadar cikar kanda tahminimce :)
Çıkar Bencede canım şehir dışı yolculuğu yaptığım için hangi Günler'de olmuş olacağını biliyorum çünkü ayın 19-20 sinde denemiştik bakalım olduysa oldu artık :) bu arada seninde az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah

insalla canim bende gun sayiyorum cidden. saglikla bi kavussaydim insalla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…