Arkadaslar bugun ıdrar testı yaotım 2 cızgı cıktı:) kan testı yaptırdım bhcg 840 cktı. yanı kac haftalıgım anlayamadım valla. bılen varsa bana yardımcı olabılır mı?
Arkadaslar bugun ıdrar testı yaotım 2 cızgı cıktı:) kan testı yaptırdım bhcg 840 cktı. yanı kac haftalıgım anlayamadım valla. bılen varsa bana yardımcı olabılır mı?
canım tebrikler rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
ben hiç hamile kalmadığım için bilemiyorum ama bilen birileri muhakkak cvp verecektir....
inş bizde bugünleri görürüz..
canım benim heemennnnn bi doktora git bende eşimin zoruyla gitmiştim ama Allahtan gitmişim.bazen bazı sorunlar filan oluyo.allah korusun ilerde bi sorun filan çıkmaması için hemen iyi bi doktor araştır derim.bu arada allah sağ selim kucağına almayı nasip etsin
canım hayırlı olsun.. gebelik son adetinin ilk gününden başlanarak hesaplanıyor..beta hcg kişiden kişiye değişiyor ona bakarak tahmin zor..bebek genelde beta 1500leri aşınca görülüyor. 7.haftanda gidersen kalp atışını duyarsın ben 6.haftada duydum. ama sen 7de git ki garanti olsun. ama bazen 8i de bulabiliyor..
Gozun aydin Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin..gebelik son adetin ilk gununden itibaren 28. Gunde 1 aylik olarak hesaplanir Dr hesabin gore.. egerki 5 . Haftandaysan hemen Dr git keseni gormen mumkun ..