- 20 Mart 2008
- 5.948
- 8.492
- 723
- Konu Sahibi yesileelmaa
Ay bu konu çok boşluğuma geldi gece gece kahkaha attım Allah razı olsun
haftada bir çılgınlık yapıp döner yemesi, temiz bindiğin arabadan kirli inmen, evde internet kapaması shdhdh tlc'de pintilerle ilgili program vardı oraya çıkacak kadar cimri hala soruyor musun
evden çıkmaması da asosyallikten falan değil tabii ki cimrilikten. Başta evli mi acaba diye düşündüm ama eni konu pinti bu. Pinti insandan nefrett değişmez bence boşa zaman harcama
kaç yaşında bu pinti arkadaşımız çok merak ettim

Adam kendine haftada 1 dürüm ısmarlamayı çılgınlık olarak görüyor sevmediği eniştesine yemek ısmarlar mi hiçtlc baya komık :)
ya bide ilk buluşmada gıttıgımız restorant yenı acılmıs bıyer sayılırdı cıktıktan sonra bana dıyor ki
gecen yazda enıstem getırmıstı bızı buraya guzeldı begenmıstım cok sevmem enıstemı ama parası oluncada ıyı adam sever gezdırmeyı tarzı bısey demıstı
bu arada enıstesıde işi ucu olmayan şehir dışından bunların yanına gezmeye gelen serbest meslek calısan bırısı kendısı ıse mudur yardımcısı oda cok tuhaıma gıttı yanı sehır dısından gelen senın mısafırın sayılmaz mı senın goturmen gerekmez mı
hadı gıdelım dıye teklıı enısten yaptıysa dahı hesabı yıne senın odemen lazım yanı