Kızlar adetime 5 gün var ama ben test yaptım ve fotoğrafı büyütünce baya silik ikinci çizgi görüyorum sizde görebiliyor musunuz ve sizce hamile miyim? Göğüsün kahverengi kısmında beyaz benekler çıktı bundan ötürü şüphelendim ve test yaptım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir şey göremedim. Birkaç gün sonra sabah ilk idrarla yeniden test yapın şüpheniz varsa.Kızlar adetime 5 gün var ama ben test yaptım ve fotoğrafı büyütünce baya silik ikinci çizgi görüyorum sizde görebiliyor musunuz ve sizce hamile miyim? Göğüsün kahverengi kısmında beyaz benekler çıktı bundan ötürü şüphelendim ve test yaptım.
Peki göğüs ucunda beyaz sivilce gibi benekler hiç duydunuz mu belirti olarak?Ben bir şey göremedim. Birkaç gün sonra sabah ilk idrarla yeniden test yapın şüpheniz varsa.
Fotoğrafta gözükmüyor maalesef, belki çıplak gözle gözüküyor olabilir bir şey diyemem. Bu erken gebelik testlerde çok fazla yanıltıcı pozitif gören var dikkat edin.Kızlar adetime 5 gün var ama ben test yaptım ve fotoğrafı büyütünce baya silik ikinci çizgi görüyorum sizde görebiliyor musunuz ve sizce hamile miyim? Göğüsün kahverengi kısmında beyaz benekler çıktı bundan ötürü şüphelendim ve test yaptım.
Duymadım. Sizin anlatmaya çalıştığınız şey zaten ilk haftalarda olan bir şey değil.Peki göğüs ucunda beyaz sivilce gibi benekler hiç duydunuz mu belirti olarak?
Anladım teşekkür ederim:)Duymadım. Sizin anlatmaya çalıştığınız şey zaten ilk haftalarda olan bir şey değil.
Ben göremiyorum ikinci çizgiyi baya da yakınlaştırdım amaa… siz adet gecikmenizi bekleyin sonra kandan baktırırsınız kaset testlere pek güven olmuyor kan ise yanıltmaz Çünkü idrara çok sonra geçiyor ilkönce kana karışıyor bu belirti :) inşallah istediğiniz olur Allah yardımcınız olsunKızlar adetime 5 gün var ama ben test yaptım ve fotoğrafı büyütünce baya silik ikinci çizgi görüyorum sizde görebiliyor musunuz ve sizce hamile miyim? Göğüsün kahverengi kısmında beyaz benekler çıktı bundan ötürü şüphelendim ve test yaptım.
Çok teşekkür ederimBen göremiyorum ikinci çizgiyi baya da yakınlaştırdım amaa… siz adet gecikmenizi bekleyin sonra kandan baktırırsınız kaset testlere pek güven olmuyor kan ise yanıltmaz Çünkü idrara çok sonra geçiyor ilkönce kana karışıyor bu belirti :) inşallah istediğiniz olur Allah yardımcınız olsun
Öyle yapacağım salı günü tekrar test yapacağımBen de göremedim ama zaten daha çok erken gözünüzle görüyorsanız vardır o çizgi bence 2 3 gün sonra testi tekrarlayın hem regliniz biraz daha yaklaşsın aynı çizgi varsa kan verirsiniz
Benimde öyle oldu erken gebelik bide normal gebelik yaptım bak bu şekilde goguslerimde benekler çıktı bacaklarım ağrıyor bide çok süt rengi akıntı varPeki göğüs ucunda beyaz sivilce gibi benekler hiç duydunuz mu belirti olarak?
burada çizgi var eğer 5 dk içinde çıktıysa hamilesiniz :)Benim de adetim 4 gün gecikti böyle silik gibi ben yanlış mı görüyorum 9 aydır deniyoruz oldu mu aacaba çok heyecanlıyım
ben göremedimBenim testime de bakabilir misiniz gözüm kör oldu. Hayali bile güzeladetime 4 gün var
Bugün kan verdim sonucu yarın çıkacakmışş heyecanla bekliyorumburada çizgi var eğer 5 dk içinde çıktıysa hamilesiniz :)
bana da haber verin :) inşallah hamilesinizdir :)Bugün kan verdim sonucu yarın çıkacakmışş heyecanla bekliyorum![]()
Hamileyiiiimbana da haber verin :) inşallah hamilesinizdir :)
çok sevindim hayırlı olsunHamileyiiiim![]()
![]()