Gebelik testinde çıkan beyaz çizgi

Birde idrara çamaşır suyu döktüm köpürdü oda gebelik testiymiş eskiler böyle yapıyormuş nekadar doğru bilmiyorum

Sağlıkla kucağına al canım benim ☺️ bende de bir kırgınlık var duygusallık ishal grip diyemem ama nezne oldum halsizlik burnum tıkalı gibi , arada çok hafif biğdem yokluyor gibi ağdet olucakmışım gibi hafif ağrılar başladı inşallah allahım kucağımı boş bırakmaz
İnşallah rabbim dilediğine dilediğini verendir. Çok zor durum evet ama doktor gerçekten çok önemli . Ben hep devlete gitmiştim olursun devam et diyip gönderdiler. En son özelde bir doktora gittim tüp bebek doktoruydu ama kadın öyle ilgilendi ki anlatamam. Sen kafanı rahmine takmışsın çok düşünme dedi ben banyo da su tutuyordum hep. Orana su tutmayı bırak artık dedi gerçekten de artık rahmimi düşünmedim akışına bıraktım. Göbek çevreme çörek otu yağı sürüp üstüne kapatıyordum neler yapıyordum rahim soğukluğum var diye sonra düşünmedim eşimde destek oldu. Rabbim dilediğine dilediğini verendir kimini kısır kimene kız kimine erkek kime çift verendir ben olmasa da razıyım diyip destek oldu bende o baba olmak istiyor diye hep uğraştım sonra öyle gönlüm rahatlayınca düşünmesi bırakınca oluverdi. Tabi tedavini ol ama sağlık için de geç zor evet ama zaten sen pcosu atlatmışsın maşallah gerisi daha da kolay ben inanıyorum 🙂

İnşallah rabbim dilediğine dilediğini verendir. Çok zor durum evet ama doktor gerçekten çok önemli . Ben hep devlete gitmiştim olursun devam et diyip gönderdiler. En son özelde bir doktora gittim tüp bebek doktoruydu ama kadın öyle ilgilendi ki anlatamam. Sen kafanı rahmine takmışsın çok düşünme dedi ben banyo da su tutuyordum hep. Orana su tutmayı bırak artık dedi gerçekten de artık rahmimi düşünmedim akışına bıraktım. Göbek çevreme çörek otu yağı sürüp üstüne kapatıyordum neler yapıyordum rahim soğukluğum var diye sonra düşünmedim eşimde destek oldu. Rabbim dilediğine dilediğini verendir kimini kısır kimene kız kimine erkek kime çift verendir ben olmasa da razıyım diyip destek oldu bende o baba olmak istiyor diye hep uğraştım sonra öyle gönlüm rahatlayınca düşünmesi bırakınca oluverdi. Tabi tedavini ol ama sağlık için de geç zor evet ama zaten sen pcosu atlatmışsın maşallah gerisi daha da kolay ben inanıyorum 🙂
İnşallah 🤲🤲🤲

Evet ben kaset de pozitif görünce dayanamadım kan vermiştim ilk kan testim 107 çıkmıştı. Betam 107 yken bebetime da pozitifi görmüştüm . Artimed tam bir hayal kırıklığı olmuştu onda daha net pozitif görmüştüm hatta.
Ben ıkı gun araya yaptım yumurtlamadan 8. Ve 9. Gün negatif bugün 11 gün awoxta belli belırsız çizgi pazartesi tekrarlıcaö

Eki Görüntüle 3641279 merhaba , ağustosun 9-13 arası adet oldum, 23-30 ağustos arasıda leke şeklinde kanama geldi pedi doldurcak kadar değil sabah uyandığımda geliyorsa akşam gelmiyor bazen peçeteye geliyor filan. Ayın 9 unu baz alırsam şuan adetime 2 gün geçti test yaptım testtede c çizgi var t de etrafı pembe beyaz çizgi var. Kafamda deli sorular işin içinden çıkamıyorum benim gibi olan yada bilen varsa yorum yapabilirmi.
Negatif canım o beyaz yer test yeri yani kırmızı olması gereken yer

IMG_20250908_182421.webp
kızlar sselam yarın bat ama ben dayanamadım az önce test yaptım ıkı dakikada böyle oldu ama ilk idrar degıl ne düşünüyorsunuz

Back
X