- 29 Aralık 2024
- 18
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi elifnisa253538
Merhabalar içimi dökmek istiyorum belki benimle aynı durumları yaşayan olmuştur. İlk çocuğum 26 yaşında evlendiğim ikinci ay korunarak hamile kaldım çok zor bir hamilelik süreci yaşadığım için, kpss sınavlar işe girmiş fikrinden dolayı hep öteledim bir de gurbette olunca kızımı kendim büyüttüm taki kızım ilk okula başlayınca kadar kardeş istedi ve kendimi hazır hissettim benim ilk hamileliğim hemen olduğu için buda hemen olur sandım ama yanılmışım 2 seneye yakın deniyoruz olmadı ilçe de yaşadığımız için de sadece muayene oluyorum birşey yok diyip gönderdiler şubat ayında özel bir muayenehane gittik amh değerim 0.72 çıktı hemen tüp bebek önerdi iki ay sonra şehir hastahanesine gittik infertilite bölümüne yönlendirdiler oradaki doktor tekrar muayene ettiğinde yumurtaların az görünmüyor amh tı tekrarlayalım ve rahim filmi isteyelim dedi eşimden de sperm testi en az 3 4 gün ilişki olmaması gerekiyormuş ama eşim 2 gün olmuştu yine de verdi bu kez amh 0.93 çıktı rahim filmim temiz amh düşük olunca tüp bebeğe yönlendirdiler eşimin sperm test sonucunu göstermedik zaten bozuk çıkabilir diye e nabız da da açılmadı hala olmuyor düzenli regl oluyorum ne yapmam lazım yaşım 36 bundan sonra hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum. Kpss derdine hayata geç kaldım olmadı nasip dedik şimdi de ikinci çocuğa geç kaldım 
Bu arada amh:0.93
Fh:7.41
E2:50
Lh:3.53
Prolaktin:26
Tsh:2.898
Progesteron:0.3

Bu arada amh:0.93
Fh:7.41
E2:50
Lh:3.53
Prolaktin:26