- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
- Konu Sahibi Freshmommy
-
Ay canım var ya bende aynı kafadaydım ama yok sanki ilk bebek gibi aklım surekli orda ya. Yaa bende çok yaşadım bu kuruma çizgisini bende pozitif olmadı ama olanlar var altına bi fener tut çizgi kırmızı mı siyah miKızlar sabahtan beri evde yoktum eve geldim merakla baktım evet kurumu çizgisi olabiliyor çoğu zaman Ama bu çok yerinde ya acaba diyorum hcg'yi algıladı kuruyunca mı ortaya çıktı kızımd da predictor earlyde kıl gibiydi kuruyunca çok belirgin olmuştu daha önceki testlerde de böyle bir şey tam yerinde yani başıma da gelen var mı acaba bole olup cıkan of
Ay canım var ya bende aynı kafadaydım ama yok sanki ilk bebek gibi aklım surekli orda ya. Yaa bende çok yaşadım bu kuruma çizgisini bende pozitif olmadı ama olanlar var altına bi fener tut çizgi kırmızı mı siyah mı
Arkadasmn da böyle olmus saatler sonra tam böyle olmus ılk Ogluu canım ben testten zıyafe belrtlermden dolayı kesn GB sanki dyorum meme ucum koyulastı resmen şok oldum agrı batma 2gundur dha cok bel ve kasıkda adet gb agrı var gelıo gecıyo en önemlisi de bebek yerleşeceği doğum vücut ısısı tekrar düşer diye biliyordum bir ara yumurtlama oldu arttı ısı sonra yne dustu hafıf smdı 2gundur maks vücudu ısım cokkkAy canım var ya bende aynı kafadaydım ama yok sanki ilk bebek gibi aklım surekli orda ya. Yaa bende çok yaşadım bu kuruma çizgisini bende pozitif olmadı ama olanlar var altına bi fener tut çizgi kırmızı mı siyah mi
Ay canım valla eğer olursa çok sevinirim yaa ne zaman tam test günün ? Benim de aksine yumurtlama ilk günlerinde belirti vardı suan hiç belirti yok normal yaşantıma devam ediyorumArkadasmn da böyle olmus saatler sonra tam böyle olmus ılk Ogluu canım ben testten zıyafe belrtlermden dolayı kesn GB sanki dyorum meme ucum koyulastı resmen şok oldum agrı batma 2gundur dha cok bel ve kasıkda adet gb agrı var gelıo gecıyo en önemlisi de bebek yerleşeceği doğum vücut ısısı tekrar düşer diye biliyordum bir ara yumurtlama oldu arttı ısı sonra yne dustu hafıf smdı 2gundur maks vücudu ısım cokkk
25'inde yumurtlama olduysa Çarşamba26'sında yumurtlama olduysa perşembe son 6 aydır 1 28 günde bir bir 29 günde bir adet oluyorum çok nadiren de 24 günde bir Bu yüzden 2 gün üstünde yoğunum maksimum 5 gün var yaniAy canım valla eğer olursa çok sevinirim yaa ne zaman tam test günün ? Benim de aksine yumurtlama ilk günlerinde belirti vardı suan hiç belirti yok normal yaşantıma devam ediyorum
Biliyor musun keşke öyle olsa insan tribe giriyor çünkü belirti olunca güzeli yani ki böyle hiçbir şey anlamayıp hamile olduğunu öğrenen de var kuzumAy canım valla eğer olursa çok sevinirim yaa ne zaman tam test günün ? Benim de aksine yumurtlama ilk günlerinde belirti vardı suan hiç belirti yok normal yaşantıma devam ediyorum
canım dün ben progesteron testi verdim tam 1 hafta önce yumurtlama görmüştüm ve 8.88 çıktı yani kalitesiz galiba o yüzden bu ay olmayacak bebek ısı. Benim iş bu ay suya düştüBiliyor musun keşke öyle olsa insan tribe giriyor çünkü belirti olunca güzeli yani ki böyle hiçbir şey anlamayıp hamile olduğunu öğrenen de var kuzum
Merhaba, progesteron yumurtanın kalitesiyle mi ilgili yoksa o ay yumurtlama olup olmadığını mı gösteriyor? Benim yumurtlamadan 11 gün sonra 10’a yakın çıkmıştı. Doktor 3’ün üzerinde olmasını isteriz dedi. Yüksek görünüyordu testte o da yumurtlama olduğunu gösteriyor iyi yani demişti.canım dün ben progesteron testi verdim tam 1 hafta önce yumurtlama görmüştüm ve 8.88 çıktı yani kalitesiz galiba o yüzden bu ay olmayacak bebek ısı. Benim iş bu ay suya düştü
Canım progesteron yumurtalamanin 1.hafta sonra bakıldığında o ay yumurtlamanın olduğunu gösterir. Rahim kalınlasir yani. Rahim de ya adet olacaksınfir ondan kalinlasir ya da yumurtlama olmuştur ondan kalinlasir. Kimisi 5 ve üzeri yumurtlama olduğunu çok iyi olduğunu söyler kimisi 10 ve üzeri der kimisi de 15 ve üzeri kimisi de 3 der mesela. Ben önceki yumurtlamalarında baktırmıştım 14 16 gördüğüm olmuştu ama gebe kalamadım. Nette de 10 ve üzeri yazınca dedim herhalde olmayacak. Çünkü 10 ve altı kalitesiz yumurtlama olduğunu gösterir yazıyorduMerhaba, progesteron yumurtanın kalitesiyle mi ilgili yoksa o ay yumurtlama olup olmadığını mı gösteriyor? Benim yumurtlamadan 11 gün sonra 10’a yakın çıkmıştı. Doktor 3’ün üzerinde olmasını isteriz dedi. Yüksek görünüyordu testte o da yumurtlama olduğunu gösteriyor iyi yani demişti.
Anladım yarın gideceğim bir sorayım bakalım ne diycek. Ben özellikle progesteron baktırmak için gitmemiştim aslında beta hcg ile birlikte bakmış ona da. Sonra biraz araştırdım yumurtlama olduktan sonra salgılanıyormuş bebeğin rahat tutunması için. Eğer döllenme olmamışsa da düşüyormuş değer ve böylece adet kanaması oluyormuş. Çok karışık mevzular. Senin doktorun bir yorum yaptı mı progesteron değerinle ilgili?Canım progesteron yumurtalamanin 1.hafta sonra bakıldığında o ay yumurtlamanın olduğunu gösterir. Rahim kalınlasir yani. Rahim de ya adet olacaksınfir ondan kalinlasir ya da yumurtlama olmuştur ondan kalinlasir. Kimisi 5 ve üzeri yumurtlama olduğunu çok iyi olduğunu söyler kimisi 10 ve üzeri der kimisi de 15 ve üzeri kimisi de 3 der mesela. Ben önceki yumurtlamalarında baktırmıştım 14 16 gördüğüm olmuştu ama gebe kalamadım. Nette de 10 ve üzeri yazınca dedim herhalde olmayacak. Çünkü 10 ve altı kalitesiz yumurtlama olduğunu gösterir yazıyordu
Aynen öyle canım ama işte 5 le de hamile kalan varmış 15 le de. Tek farkı 5 le kalanın eahim duvarı çok kalınlaşmadigi için düşük riski olabiliyo ona da progestan fitil kullandırıyor doktorlar. Ay valla aslında ben endokrin takipli hastasıyım troitlerim icin gitmiştim o ara kan testi isterken doktor rica ettim progesteron da bakabilir miyiz diye hatta çok şaşırdı ne alaka diyeAnladım yarın gideceğim bir sorayım bakalım ne diycek. Ben özellikle progesteron baktırmak için gitmemiştim aslında beta hcg ile birlikte bakmış ona da. Sonra biraz araştırdım yumurtlama olduktan sonra salgılanıyormuş bebeğin rahat tutunması için. Eğer döllenme olmamışsa da düşüyormuş değer ve böylece adet kanaması oluyormuş. Çok karışık mevzular. Senin doktorun bir yorum yaptı mı progesteron değerinle ilgili?
Anladım canım çünkü şeffaf akıntı da geldi hatta onu da gördüm ama işte progrsteron düşük gelince dedim herhalde yok olmayacak bu ay. Bide bende sabah yaptım ilk idrarla test ter temiz alnım gibiCanım o mutsuzluğa kapılma hiç belli olmaz Ama çatladığını anlamadın mı senMelek_kizim ben de dün yPtıgım teste su damlattm cizgi hıc kaybolmadı vucut ısım da yuksek bugun veya yarn adet olmam gerek aslında bugun ama yarını kendime sınır yaptm buraya yazdın mı hatırlamıyorum ama 15 dakika içinde gözümle gördüm görmeye başladım kuruttukça daha belli oldu ilk yaptığın test saatler sonra belli olmuştu silik olarak dünkü 15 dakikada. bugün de ıslatayım dedim kuruma çizgisi mi Ama hiç geçmedi orası ıslanınca geçmesi gerekmiyor mu ya korumayı ise
Yaaa bekle bakalım batını canım yumjrtlamıssın sonucta. Sende testte hc cızgı olustu mu yapınca pekıAnladım canım çünkü şeffaf akıntı da geldi hatta onu da gördüm ama işte progrsteron düşük gelince dedim herhalde yok olmayacak bu ay. Bide bende sabah yaptım ilk idrarla test ter temiz alnım gibiaslında kuruma çizgisi olunca siyahlık oluyo bu kırmızı gibi sanki ümit vermek istemem ama ay bilmiyorum ya bekle bi kaç gün daha
Gebelik testinde mi ? Eğer onu soruyorsan hiç hiç oluşmadı tertemizdiYaaa bekle bakalım batını canım yumjrtlamıssın sonucta. Sende testte hc cızgı olustu mu yapınca pekı
Canım onu sormustum evet ben adet oldum ya kımyasaldı ya testlerm yanlıstı nasip degılmıs 1 ıliskı ile denedık bua ay daha ılk korunma bırakmada normalde korunurken de ilişki sıklıgımı, haftada 3 flndı ama eşimin bel fıtıgından dolayı kötü denk geldi 5gun boş geçmişti yumurtlama öncesi. Bu ay ıns fulGebelik testinde mi ? Eğer onu soruyorsan hiç hiç oluşmadı tertemizdi
Diğer devam insallah tutana kadarCanım onu sormustum evet ben adet oldum ya kımyasaldı ya testlerm yanlıstı nasip degılmıs 1 ıliskı ile denedık bua ay daha ılk korunma bırakmada normalde korunurken de ilişki sıklıgımı, haftada 3 flndı ama eşimin bel fıtıgından dolayı kötü denk geldi 5gun boş geçmişti yumurtlama öncesi. Bu ay ıns ful
YAa test deneyecek msnn canım öyle ama yumurtlama günü oncesı hıc olmadı ona uzuldum bu ay deneyecek mıyız bılmıyorum 17saat yolculugumuz olacak 14 Haziran'da. Belkı temmuza sarkar benm,Diğer devam insallah tutana kadarolsun canim nasip ne zaman olursa ayda tek ilişkiyle hamile kalanlar var Allah nasip ederse olur. Bende pazartesi adet günüm bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?