• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocuk arası yaş farkı çok olamalı mı yoksa olmamalımı fikirleriniz önemli

Konuyu gördüm yazmadan edemedim
Bende 2. Çocuğa bayabi ara verdim.
Şuan oğlum 13 kızım 3yaşında :)
Ve iyikide böyle olmuş diyorum. Her ikisiylede küçüklük döneminde rahat geçirdim.
Hiç istemiyordum zaten yaş araları az olsun.
Harika anlaşıyorlar iki kardeş abi nerde kızım orda yanından hiç ayrılmaz:) okuldan gelmesini sabırsızlıkla bekler. Kuzularım benim maşşallah. :nazar:

sizin yaşınız kaç acaba merak ettim.benimde yaş aralığı sizinki kadar olsun istiyorum.

bence 1.si büyüsün 2.sine bakacak kadar olsun ondan sonra derim ben öyle yapıcam insallah hem yardımcı olur. :1:

çocuğunuz ilerde konuşabileceği başı sıkıştığında yardım edebileceği bi kardeşe ihtiyaç duyacaktır kendinizi düşünüp tek çocukla kalmayın bence
aradaki farka gelince annenin yaşı küçükse çocuklar arasında yaş farkı 5-6 olmalı ama annenin yaşı biraz geçmek üzereyse çok fark olmamalı.bende arada yaş farkı olsun isterdim ama yaş 30 a gelince daha birinciye hamileyim ama ikinciyi ne zaman yapsam diye düşündüğüm oluyor.en güzelini teyzem yaptı tam benim istediğim gibi üç tane çocuğu var okul çağlarına gelince kardeşleri oldu.hem bi çocuk 5-6 yaşlarına kadar hala çok tatlı olur sevilir tabi aileler her zaman sever çocuklarını o ayrı.

Back
X