Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yaşında bir kızım 17 günlük bir oğlum var. Oğlum cok gazlı uyuyamıyo kızım kıskanıyo sütekli ilgi istiyo yetemiyorum sanki yapamıyorum. Kötü hissediyorum. Bugunler gecicek mi?
Gececek amamutlaka Bi 3.kişiden yardım isteyin daha rahat geçer. 4 ay kayınvalidem geldi gitti bakıma.. Yemekle temizlikle o ilgilenince oglumla oynamaya vakit bulabildim. Kızım uyanınca kayınvalidem devraldı oynamayı bu şekilde kıskançlıgı önledik. 2.plana atılmasına müsade etmedik yani
Gececek amamutlaka Bi 3.kişiden yardım isteyin daha rahat geçer. 4 ay kayınvalidem geldi gitti bakıma.. Yemekle temizlikle o ilgilenince oglumla oynamaya vakit bulabildim. Kızım uyanınca kayınvalidem devraldı oynamayı bu şekilde kıskançlıgı önledik. 2.plana atılmasına müsade etmedik yani