Çocuk büyüten Anne Yorgunluğu .. tatlı yorgunluklar

sea7483

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
62
27
8
29
Kızlar herkese iyi akşamlar. 13 aylık bir oğlum var Allah’ıma şükür 🙏 . Yurtdışında yaşıyoruz kimsemiz yok burda her şeyi eşimle beraber hallediyoruz . Bundan keyif alıyorum kocamı çok seviyorum çocuğumu çok seviyorum eşim bana tabiki annem kadar bir kadın kadar olmasa da destek oluyor . Mesela her pazar temizlik yapılır ben silersem o süpürür çöpleri atar çocuğa bakar vs vs mutfağı bulaşıkları dizer . Ayaklarım çok ağrıyor her gün her akşam 21:00 gibi artık uzanıp ve hiçbısey yapamicak hale geliyorum çoğu zaman. Nasıl daha planlı olunur nasıl daha az yoruluruz neyi nasıl yaparsak daha iyi olur diye fikirlerinizi merak ediyorum. Günlük şöyle oluyor , sabah kalkıyoruz eşim duşa giriyor ben oğlumun kahvaltısını ve bizim kahvaltımızı hazırlıyorum kahvaltı yapıp eşim işe gidiyor ben de çocukla 1 saat vakit geçirip yatırıyorum öğlen uyanıyor sonra 2 3 saat oynuyor ben işleri hallediyorum veya beraber oynuyoruz falan sonra yemek telaşı ortalık ev toplu olsun telaşı WC yıka çocuğun altı üstü kıyafeti vs eşim geliyor yemek yiyoruz sonra ya o yatırır ya ben eşim duşa girer ben de girerim her akşam ikimizin de fix bu hiç şaşmaz . Sonra tv film seyrediyoruz her cumartesi mutfak alışverişi yapılır dışarda çok yerler var burada park bahçe muazzam büyük düzenli temiz ve harika oralara gideriz Avm turu alısverıs ev yemek falan . Bugün mesela temizlik vardı eşim çok bısey yapamadı alerjisi tuttu sabahtan beri ben de dinlensin dedim ama mahvoldum yani gerçekten bi de her yer tertemiz düzenli olsun kafasındayım ben bı yer dağınık ve kirliyse rahatsız olurum yani şöyle ki her gün ayaklarım çok ağrıyor her regl dönemimde migren var bi de başım ağrır . Ayak olayını nasıl çözebilirim :) mesela yemekleri liste ile mi yapmalıyım pazartesi fırın tavuk +patates vs bu listenin faydası var mı gerçekten. Kendimi hırpalamadan yorulmadan neler yapabilirim? Bu arada oğlumun dil öğrenmesini istediğim için bu hafta okul ile görüşmeye gidicez ama kapıda beklemek şartıyla. Bırakıp eve gelemem yemek kültürlerimiz çok farklı ve herhangi durmadığı çok ağlaması durumunda Hemen yanında olmak istiyorum güven problemi yaşamaması açısından . Şimdiden teşekkür ediyorum 🌷

Back