canım bende senın gıbıydım bende calısıyorum ve benım oglum daha kucuk o yuzden goze alamıyorudm eısm cok ıstıyordu ve bıraktım kendımı olacagına hamıel kaldım su an zorluk yasıyorum ve cocuk doguncada devam edıcek bı sure bılıyorum ama ılerde cok ıyı olacak ınsallah ılerde goze almak daha zor canım ben bunu dusundumyasta onemlı tabı ben 31 yasındayım sen
Düşünceleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar ben gerçekten hazır olana dek beklemeliyim galiba.. Çünkü dün eşimle konuştuk daha ortada bişiy yokken, işimi neredeyse bıraktırmaya kadar abarttı olayı. Ve ilk hamileliğimde de en çok sorun yaşadığım konu eşimin kısıtlamalarıydıBana çok fazla geliyor bu denli kapanmak hayata. Üstelik babamla eşim arasında çok ciddi bir çekişme vardı ki hala var eşim sürekli baba bunu yapmasın, böyle sevmesin vs vs vs.... Çok ama çok yoruldum böyle konulardan şimdi sil baştan bu ikilemin ortasına düşmek düşüncesi bile beni korkutuyor.Asıl sebepte bu galiba. Arada kalıyorum ve bir taraf mecburen üzülüyor. İkisinede kıyamıyorum birsi babam birisi eşim. ( benm durumum vahim anlayacağınız üzrre,
Benim de oglum 8 yashinda .AMA hale bir az ken dime vakit ayirmayi dushunuyorum
3 yasina kadar bebeklere kendiniz bakmaniz onemli. Dogdugunda sonucta ona kardesi degil siz bakicaksiniz. İsiniz bi yandan, cocugunuzun okula baslamasi bir yandan daha cok yorulucaksiniz. Hazir hissettiginizde yapin lutgen. Bu olayin suclusu icten ice bebeginiz olmasin ilerde sizin icin. Bir anligina bile acaba demediginiz bir zamanda olsun. Bunu sizinle ayni seyleri yasayarak yaziyorum.Arkadaşlar oğlum 3,5 yaşında benim 2.bir çocuğa hiç mi hiç niyetim yoktu. Çok yoğun çalışıyorum ve oğluma 6 aydır annem bakıyor. Kendi işimi yapıyorum biraz daha rahat sayılırım aslında ama ne biliyim korkularım var. Ama oğlumun bir kardeşe ihtiyacı var. Benm ve eşimin yokluğunda onun kanından canından biri daha olmalı ve buda olsa olsa kardeşi olabilir. Ya nolur bana bişiyler söyleyin eşim istiyor ondan yana sorun yok ama ben çok ama çok kararsızım. Hazır hissetmiyorum ama beklersemde hiçbir zaman hissetmeyeceğime eminim. Ve oğlumun birinci sınıf dönemdinde elimde bir bebekle ona uzak kalmak istemiyorum.Tecrübeli anneler daha iyi bilirler birinci sınıfın ne telaşlı olduğunu. Haziran gibi hamile kalsam oğlum okula başladığında 2. 3yaşında olucak ve en azından kendini kurtarmış olucak diye düşünüyorum. Ama cesaretim yokk.. Ne yapmalıyım???:44:
tek çocuk hiç çocuktur. Kardeş önemli tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?