2. çocuk ( gebelik) denemeleri

merhaba arkadaşlar benimde 10 yıl olmamıştı 10yıl sonunda aşılama tedavisiyle hamile kaldım 5 yaşında kızım var ve kardeş istiyor bende kendimi suçlu hissediyorum poc luyum adetlerim düzensiz ilaçlarla yumurtlamam oluyordu bir ara tedavi gördüm ama maddi külfetli ne yapacağım bilmiyorum.

çok istiyorum bir adet görsem çaresine bakacağım bir şekilde,ovulasyon testlerinden alsam diyorum en azından çatladığı günü bilsem daha kolay olur diye düşünüyorum,peki sen klomeni dr gitmeden kendinmi kullandın en son,moralini yüksek tut diyorsunda,olmuyor,öyle çok istiyorumki aslında bir kardeşinin olmasını,

ben ilk dr gittim klomeni 5. gün başla dedi öyle yaptım olmadı, snra nette bi dr sordm ve bana adetin 3. günü başla diye yazdı cvp olarak bende öyle yaptm ve oldu. ben pko lu muşum ama adet düzenszliğm falan yok benm pko lularda genellikle adetler düzensz oluyomş benm dr belkide bana yanlş teşhıs koydu herhalde bilmyorm ama bence dr da iyisi kötüsü var dr değiştr o yüzden diyorm kimisi bu işlerde gerçekten çok iyi..valla benm eşm çok üstüne düşüyosn kendini rahat bırak dedi öyle yaptm oldu sanada ben diyorm sende dene belki sendede işe yarar..

benm ilk hamilelğmde kasık ağrım olmamştı hiç biraz yadırgadm doğrusu, bide herşeyden tiksiniyorum nerdeyse evde hiç yemek yapmıcam yemek kokuları beni bitiriyo bunları ilk kez yaşıyorum ilk hamileliğmde böyle sıkıntılarm yoktu hatta hiç sıkıntm yoktu
:43:

İlk gebelikle ikinci gebelik arasındaki farklar genelde farklı cinsiyet olduğunun belirtisi olabilirmiş canım. Rabbim herşeyden önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:

ben ilk dr gittim klomeni 5. gün başla dedi öyle yaptım olmadı, snra nette bi dr sordm ve bana adetin 3. günü başla diye yazdı cvp olarak bende öyle yaptm ve oldu. ben pko lu muşum ama adet düzenszliğm falan yok benm pko lularda genellikle adetler düzensz oluyomş benm dr belkide bana yanlş teşhıs koydu herhalde bilmyorm ama bence dr da iyisi kötüsü var dr değiştr o yüzden diyorm kimisi bu işlerde gerçekten çok iyi..valla benm eşm çok üstüne düşüyosn kendini rahat bırak dedi öyle yaptm oldu sanada ben diyorm sende dene belki sendede işe yarar..

inşallah hayırlısı olsun her pkolunun adeti düzensiz değildir,her ay düzenli adet görüpte 1kez yumurtlayan kadınlar var,bende çok istiyorum oğluma bir kardeş hamilelerin duaları kabul olurmuş,dua edin lütfen

Back
X