Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr çok şükür 5 haftalık hamileyim allah hepinize nasip etsinn...
![]()
2 gün gecikmem var heyecanla bebeğe yoruyorum inşallah bebektir[/QUOinşallah canım sanada nasip olsun çift çizgiyi görmek bugün bi test alsana benim 3. günde çıkmıştı gebelik seninde bugün güzel haberini alırz inşallah...
malesef bugün kırmızı kartı gördüm yine..... senin hamilelik nasıl gidiyor oğluşun nasıl sevinmiştir duyunca. kardeşi gelecek özlem bitecek:)))
kızlarr çok şükür 5 haftalık hamileyim allah hepinize nasip etsinn...
![]()
cnm bizimde 7 aydır 2.cocuk olmuyodu bende 5 haftalık hamileyim tebrikler
ahh canım ya üzülme kısmet ben kendimi çok parçaladm ama olmadı cinsiyet tutturayım diye çin falına göre yapiym dedm ne bileym 2. zor olucağını, üzülme allah sanada nasip eder zamanı var demek .benim poyrazım uçuyo sevinçten karnımı öpüyo şimdiden konuşmaya çalışıyo kardeşiyle rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsn
Aşılama deneyen var mı aranızda. Çok endiseliyim ya olmazsa...
çok şanslısın poyraz kardeşine düşkün olacak küçük yardımcın hazır... benim kızım kardeş kelimesini duyunca bile sinirden ne yapacğını şaşırıyo laracım kardeş alalımmı sana diyorum annesiz bebek istemem diyor belkide bu yüzden bende çok çok kasmıyorum üzülmüyorum ama ilerisini düşününce seneye kadar olmazsa tüp bebek yaptırım diyorum bilmiyorum kısmet...
ilk hamileliğimden farklı demişşin ne gibi farklılıkları var dahamı zor geçiyor?
senin konunu şimdi okudum,ben pkoluyum,dolayısıyla ilk bebeğimde zor oldu biraz,şimdi 3yaşında bir oğlum var ve ben 2 yıldır 2.bebek için uğraşıyorum,ama olmadı,klomen kullandım,sonrasında iğneye geçtim onuda 1kez yaptırdım,maddi açıdan külfetli oldu,sağlıklı bir evladım olduğu için sgk hiçbir masrafı karşılamıyor,halbuki ben delimiyim normal yolla hamile kalabilecek olsam neden bu ilaçları kullanayım,doktorum neden versin,3ay önce bıraktım tedaviyi,ama pko pkoluluğundan vazgeçmiyor,aklına estiği zaman adet görüyorum,ne yapsam ne uygulasam nasıl bir yol çizsem şaşırdım artık,yaşım 34 zamanda ilerliyor bu arada,her geçen yıl aleyhime,morale ihtiyacım var,insanoğlu doyumsuz işte,oğlum için senelerce gözyaşı döktüm,şimdi 2.için aynı şeyleri hissediyorum,geçen salı adet söktürücüm bitti,bugün 9gün hala yok piyasada,hamilede değilim,
canım üzülme pesde etme ben ilk çocuğuma hamile kalmadan önce dr gittim bilinçli hamilelik diye dr bana sende pko var dedi ama benim adetm düzenli gelir hormonlarda normaldi ve gebe kaldm planlı bi şekilde.2. hamilelik 7ay denememize rağmen olmadı olmayınca dr gittim buda pkolusn dedi. ultrasonda yumurtamı gördü ve çatlatma iğnesi verdi olmadı ve ben yine gittm bu sefer klomen verdi o ayda olmadı tabii benm yine hormonlar normal adet düzenli bu sefer dr gitmedm klomen aldm ve kullandm ve oldu seninde olur inşallah, allah sanada nasip etsn bi çocuk kardeşsz olmuyo .. dr değiştir vardr bi çaresi ama en önemlisi ben şunu anladm moralini yüksek tut...güzel haberini alırz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinn..