• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.Çocuk için hiç hazır hissetmiyorum 😞

_zgeirem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
10
-21
1
27
İlk çocuğum bir buçuk yaşına yeni geliyo ben 8hafta 3gunluk hamile olduğumu öğrendim doğumum şok zor geçmişti sezeryan olmuştum çok yıprandım bütün doğum ve hamilelik lohusalık büyütme döneminde şuan tekrar böyle biseye yakalanmak beni çok yıpratıyor ve bir karar vermek zorundayım hizlı bı şekilde 10haftalığa kadar aldırmak mümkünmüş bı seçim kendi hayatimmi çocuklara adanmış bı hayatımı kafam allak bullak 😞

Ne bileyim çocuğu istemek veya istememek gibi bir hak olması bile lüks geliyor bana. Yaşadığınız elbet zordur ama 2 senedir evlat sahibi olabilmek için çok zorlu yollardan geçince böyle yorumlar benim kalbimi acıtıyor. Rabbim evlatlarına sağlık versin ☀️

Merhaba canım ben 3. Çocuğuma hamileyim 3 ve 1,5 yaşında iki çocuğum var şimdi 3. Olması korkutmıyor beni açıkçası allah nasip etmişse vardır bir hikmeti bir can sonuçta onun yaşamına son vermek bizlerin hakkı değil bence tabi herkesin hayatı farklı yaşadıkları farklı ama çok iyi düşünün benim teyzemde daha önce bir bebeğini aldırdı yıllardır onun vizdan azabını çekiyor ve 9. Haftada şuan sizinki herşeyi oluştu nerdeyse kalbi eli ayağı bence kıymayın

Back
X