2. çocuk için

ferhuda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
3
0
86
İzmir
Hocam ben FERDA, izmirden, hatırlarsınız. ıki yıl önce gelmiştik yazın tedaviye hızlı bir şekilde oğlum UTKU şu an 1 yaşında. Şu an bizim 7 adet embriyomuz var, 10 tane idi 3 tane transfer oldu, biri de UTKU. Eşim de sperm problemi vardı, nerdeyse TESE yapılacaktı, Emre bey hazır bekliyordu, ama çok şükür ihtiyaç kalmamıştı, sanırım 17 yumurtadan 10 tane embriyo kalmıştı.
Yeni yönetmelik gereği bir embriyo transfer edilebiliyor, yaşım 30. Bu şartlarda şansımız biraz azalıyormu? Ne dersiniz. Ayrıca embriyolar kaç yıl saklanabiliyor, zaman uzadıkça kalitesi etkilenirmi? 05 Ağustos 2008 de transfer yapılmıştı. Ayrıca embriyonun saklaması ile ilgili bizim birşey söylememiz gerekiyormu?
Hocam tşk eder, sevgiler,saygılar sunarım. UTKU sizi unutmayacak:)), emeğiniz çok fazla çünkü...

Son düzenleme:
Hocam ben FERDA, izmirden, hatırlarsınız. İki yıl önce gelmiştik yazın tedaviye hızlı bir şekilde oğlum UTKU şu an 1 yaşında. Şu an bizim 7 adet embriyomuz var, 10 tane idi 3 tane transfer oldu, biri de UTKU. Eşim de sperm problemi vardı, nerdeyse TESE yapılacaktı, Emre bey hazır bekliyordu, ama çok şükür ihtiyaç kalmamıştı, sanırım 17 yumurtadan 10 tane embriyo kalmıştı.
Yeni yönetmelik gereği bir embriyo transfer edilebiliyor, yaşım 30. Bu şartlarda şansımız biraz azalıyormu? Ne dersiniz. Ayrıca embriyolar kaç yıl saklanabiliyor, zaman uzadıkça kalitesi etkilenirmi? 05 Ağustos 2008 de transfer yapılmıştı. Ayrıca embriyonun saklaması ile ilgili bizim birşey söylememiz gerekiyormu?
Hocam tşk eder, sevgiler,saygılar sunarım. UTKU sizi unutmayacak:)), emeğiniz çok fazla çünkü...

merhabalar ben de sizlere tsk ederim dondurulmuş embryolar ile ilgili 02122300809 dan görkem hanımla görüşürsen sana detaylı bilgi verir eğer bir sorun olursa bana 05332806460 dan ulaşabilirsin sevgiler Utkunun da gözlerinden öperim

Back