- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
günaydın herkese 34 yaşındayım ve ilkokul 1. sınıfa giden 1 oğlum var aylardır kafamı kurcalayan soru buradaki bu tür konu açan herkesin görüşlerini tek tek okudum,inanın çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var.çalışıyorum ve oğlumu 1 yaşından bu zamana kadar neredeyse kreş büyüttü ,evim kira,doğum yapınca çalışıcakmısın diye soracaksınız evet mecburen çalışıcam çünkü oğlumun masrafı çok yarı özel bir okulda okuyor ve eşim evi geçindiriyor oğlumun bütün masrafları bana ait,eşime ve oğluma gelecek olursak eşim hiç dememiştir ben ikinciyi istiyorum diye ama sanki oda böyle istiyor gibi nasıl anlatıyım yani oğluma hamile kalmadan önce istemiyorum diye bildiğiniz kaçıyordu ve ve korunmak için de elinden geleni yapıyordu ama kaldım ,oğlum neden benim kardeşim yok diye hopluyor spirali geçen ay çıkarttırdım ne hikmetse eşimde korunmuyor istemese oğlumdaki gibi kaçardı,ailemde yanımda yok hamile kalırsam bu çocuğumda kreşte yada bakıcıda büyüyecek şuanda yumurtlama dönemindeyim ne yapıcamı bilemedim.birde benim hamileliğim erken doğumla sonuçlanıyor 2 bebeğimi kaybettim oğlumda erken doğdu çok şükür hayata tutundu kafam çok karışık.ya bu konuyu bu aydan itibaren tamamen kapatıp hiç çocuk düşünmiycem tek çocukta kalıcam,yada olucak hayatın akışına kendimi bırakıcam