- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Merhaba 2.yasina girmek üzere olan bi evladim var ve 2.cocuk icin israr eden bir es. beraber büyürler beklemeyelim buyudukce zor olacak zaten tuvalet konusma cok yakinda olcak seyler diyor benimse gozum korkuyor oglum henuz tam konusmuyor kendini ifade ediyor ama tam cümleleri yok tuvalete alistirmadim haliyle daha ve nedense hamilelik gözümde büyüyor hani biri 9.aydasin dogurdun bitti dese tamam diyecegim normalde kadinlar hamilelik hallerini ozler ben o kadar zor hamilelik gecmirmeme ragmen heves etmiyorun oglumun uyku duzeni oturmadi hala uyumasi 12 1 i buluyor evet ev hanimiyim ama bu yinede beni yoruyor esim calismak istiyosun 2.doğduktan sonra o da buyuyunce ise baslarsin tekrar başa donmezsin diyo ama ben 2 cocuklu hayata hazir degilim .
Herkes cok zor eve kapali kaliyosun dedikce boyle bisey yasamak zor geliyo evet tek cocukta kalmak istemiyorum aralari fazla da olsun istemiyorum ama kendimde o gücü de bulamiyorum birde dış gorunumume fazlaca onem veren biriyim aldigim kilolari verdim ama tekrar kilo almak vucudun toparlamasi bunlarda var bir de buna ek ailem uzakta kv var ama ona guvenerek de hareket etmek istemem bana biraz gaz verebilir misiniz acaba :)
Herkes cok zor eve kapali kaliyosun dedikce boyle bisey yasamak zor geliyo evet tek cocukta kalmak istemiyorum aralari fazla da olsun istemiyorum ama kendimde o gücü de bulamiyorum birde dış gorunumume fazlaca onem veren biriyim aldigim kilolari verdim ama tekrar kilo almak vucudun toparlamasi bunlarda var bir de buna ek ailem uzakta kv var ama ona guvenerek de hareket etmek istemem bana biraz gaz verebilir misiniz acaba :)