- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Ya acikcasi beni bu kadar korkutan cevremdekilerin tek çocuk hicbisey hele 2.olsun bak noluyo demesi korkutuyo yoksaki insan yasamadigi seyi bilemez tabiKim diyor eve kapalı kalıyorsun diye?
Halt etmiş onlar.
Bebeklerimle her yeri geziyorum çünkü dışarısı daha kolay.
Eğer yardımcı alabilecek gücünüz varsa düşünmeyin, yapın.
Şuan çok rahatlamışsınız ve daha sonra gerçekten sil baştan olacak her şey.
Eğer kardeş düşünüyorsanız beklemeyin derim.
En cok nelerde zorlandiniz sizi hatirliyorum çocuklarımız ekim dogumlu :)benimkiler arasi tam 3 yas,
sanki 4 yas olsa daha kolay olurdu diye dusunuyorum,
cunku ilk bir yil cok zordu.
ama genel olarak cocuk zor bir gorev insana zaten, o yuzden gozunuz kesmiyorsa koca ipiyle kuyuya inmeyin derim.
Araları 14 ay olan 2 bebeğim var.Ya acikcasi beni bu kadar korkutan cevremdekilerin tek çocuk hicbisey hele 2.olsun bak noluyo demesi korkutuyo yoksaki insan yasamadigi seyi bilemez tabi
En cok nelerde zorlandiniz sizi hatirliyorum çocuklarımız ekim dogumlu :)
Şu an hemen hemen aynı durumdayımbenim en basta hamileligim cok zor gecti. Ilk hamileligimde 7. ayda kosuyordum ben, ikincide 4. aydan itibaren fiziksel sorunlar bas gosterdi, uzun yolda yurumekte zorlanmaya basladim. bu tabi ki buyuk oglumla iliskime cok yansidi, o oyun oynamak istiyor, kucaga gelmek istiyor ancak ben ona eslik edemiyorum.
Dogumdan sonra yine kucugun ilk bir yili cok zor gecti, ilk oglumda his yasamadigim kolik problemini yasadik 3 ay boyunca. Sonrasinda kolaylasmaya basladi ama kucuk sipa tam bir yil kendini kucakta tasittigi icin, buyuk sipayla da ayni oranda ilgilenmeye calismak beni ekstradan cok cok yordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?