- 18 Ağustos 2015
- 1.121
- 2.439
- 133
- 32
- Konu Sahibi bussraster
Vallaha 3 kardeşiz. Ben en büyüğüm. Kızkardeşimle aramızda 20 ay, erkek kardeşimle 48 ay var. Anlayacağın 2şer sene arayla annem peşpeşe doğurmuş. Zorlanmış mıdır? Elbette. Ama emin ol biz azıcık büyüyünce annemin zorlanması azaldı. Çünkü bir odaya geçiyorduk kardeş kardeş bir güzel oynuyorduk. Bir arada büyüttü bizi. Şimdi kazık kadar olduk. Alışverişe çıkacağımız zaman annemi yormuyoruz bile. Kardeşlerimle gidip eğleniyoruz. Şu an vah vah dediğiniz durum aslında mükemmel bir şey. Emin olun birkaç seneye anlayacaksınız. 5 Sene sonra olsaydı ne farkedecekti ki? Herşey sil baştan... Yine uykusuz geceler, emzirmeler, konuşmayı,yemek yemeyi öğretmeler... Bir yandan diğeri okula gidecek. Okula götürüp getirmesi, ödevlerine yardım edilmesi... Daha çok yorulacaksınız emin olun...
Ayrıca yarın birgün Allah korusun başınıza birşey geldiğinde hangi evladınızın yanınızda olacağı belli olmaz. Bir bakarsınız şimdi doğurmakta tereddüt ettiğiniz bebeğiniz size bakar. Vicdan azabı çekersiniz. Zamanında istememiştim diye. Siz siz olun boşverin maddiyatı, yorgunluğu... Allah herşeyin çaresini verir.
Ayrıca yarın birgün Allah korusun başınıza birşey geldiğinde hangi evladınızın yanınızda olacağı belli olmaz. Bir bakarsınız şimdi doğurmakta tereddüt ettiğiniz bebeğiniz size bakar. Vicdan azabı çekersiniz. Zamanında istememiştim diye. Siz siz olun boşverin maddiyatı, yorgunluğu... Allah herşeyin çaresini verir.