Merhaba hanımlar...
11 aylık bir kızım var. Uzun seneler sonra biz tam umudu kesmişken süpriz oldu. Binlerce kez şükür.
Derdim şuan 2,5 aylık hamileyim. Tek çocuk düşünüyordum. Veya çok ileride belki bir kardeş daha. Ama bu da süpriz oldu. Ama buna hiç sevinemedim. Tekrar hamile kalmamla beraber maddi sorunlar başladı. Yardımcı tutucak durumum yok. Özellikle lohusalığı çok zor geçirdim. Tahmin edersinizki kayinvalide ve diğer aile bireyleri... Şuan kayınvalidemle aram düzeldi. Çok yardımı dokunuyo. Kişisel olarak hiç anlaşamasakta çocuk konusunda artık problem yaşamıyoruz. Aldırmayı bile çok düşündüm ama yapamadım. Eşim ve ailesi bu çocuğu çok istiyo. Kayınvalidem destek olucağını rahat olmam gerektigini söyleyip duruyo. Ama ben rahatlayamıyorum.
İlk hamileliğimde gün gün gelismeleri takip ediyodum, sigarayi cayi kahveyi herseyi birakmistim. Cok hevesliydim.
Ama şimdi 2. Yi kabullenemiyorum bir turlu. Ne sigarayi birakabildim, cay kahve girla gidio. Vitaminlerimi bile daha yeni almaya basladim. Henuz 1 kere kontrole gittim. Nasil olucak? Nasil yapicam diye kendimi yiyip duruyorum. Vucudum daha toparlanmadi bile. Ikisi birden uyku problemleri, yeme problemleri, hastaliklar, kendime ve hayatima hic vakit ayiramicak olmam, tekrar dogum ve lohusalik problemleri, maddi sıkıntılar, dusun dusun isin icinden cikamiyorum.
Aranizda 1,5 yil arayla cocuk sahibi olanlar varsa bana fikir verebilir mi? Nasil oldu. 2. Dogum. 2.lohusalik. 2.cocuk. tum dertler gercekten ikiye mi katlaniyo? Nasil yaptiniz? Nasil basettiniz?