• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çocukla baba evi

Bunlarla iş bitse keşke:) evim birikmişim bireysel birikim fonları hem benim hem çocuklarımın da var... 2 üniv. Diploması dil ama iş evliliğe niye devam niye tamam karırını aklı selim bir şekilde almakta. Buraya konu açmamda ki durum acizliğimden değil kararsızlığımdan siz olsanız napardınız.
Ooo çok sevindim adınıza o zaman.
Diktatör tavrını çekmezdim tabi ne demek beş dk.özür dilemeni bekliyorum falan.karı kocasıniz siz,köle efendi değil.sanmıyorum degişsin sanmıyorum düzelsin.hayatımı kurmak için coktan başlamıştım planlara.

Yumuşarsanız hayat boyu defol! Kelimesini duymaya mahkum edersiniz kendinizi..bırakın sürtsün burnu..

çok yüz vermişsinz
karşılaşınca sakin olun kavgaya tutuşmamaya çalışın ve geri adım atmayın
birde adam bu kadar net konuşacak kadar ailenizin ona prim vermemesini sağlayın

7 senelik güzel giden bir evliliğim vardı. 2saat önceye kadar ama bu lafı kaldıramıyorum. Gerçekten pişman olup beni almaya gelirse ve bi daha yapmıcağına emin olursam affedecem. Ama benim gelmemi beklerse bitirmeyi düşünüyorum. Çünki ben ne hata yaparsam yapayım kovulmayı haketmedim.
Sende bu kafa oldukçaaaa...

Daha önceki kovduğunda gidecek olan kişi varsa sensin dedim kapıyı gösterdim ben gitmem istemeyen sevmeyen gider dedi o gün küs geçirdik ertesi gün özürdiledi benim hiç birşekilde hatam yoktu o olayda ama bu sefer gideceğimi bildiği halde bir sürü hakaret aşağılama ve çocuklarımın yanında bağırmaya kafar gidince olay bende tek bir kelime söyleyip çıktım evden alışkanlık haline gelmemesi için... ya tamam ya devam... ama kendimi sığıntı gibi hissetmiyorum ailemin yanında...evde kalıp acaba gelecekmi özürdileyecek mi diye beklemektense burası daha iyi...
bızde zaman zaman esımle tartısırız hıcbır zaman evı terk etmem, gıden o olur gıttıgındede gerı gelmemesını soylerım ama gelır ;)
ama olay cok cıddı olsa asla eve almam, gerekırse kılıt degısır, vs vs.. bunu bılır yanı....
yapmanız gereken onu evden def etmektı, def olmuyorsa da oturup o yokmus gıbı davranmak, sız gıderek ona bır koz verdınız evı terk eden sızsınız evlılılık bırlıkgı ıcerısınde bunu ona hak tanıyor.
aılenızın yanında sıgıntı gıbı hıssetmıyorsunuz belkı ama daha cok yenı yakında baskıları lafları baslar o zaman ne yapacaksınız???
sızın secımlerınızın sonucuna aılenız katlanmak zorunda degıl sonucta...

Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Hem haltı yiyen o hemde özür dilemen için 5 dk mı verdi:oha:
Sinir oluyorum bu ukala insan modeline
Sokakta yatarım dönmem o eve, ne sevgisi
Kendine neden bu hakareti reva görüyorsun yazık değil mi sana

Eşin ergen gibi daha büyüyememiş sen de ş....siz demişsin. hangi erkek olursa olsun bu lafı kaldıramaz; gerçekten ş...siz olsalar bile. Kocanız şuan kendini haklı görüyor ve böylede devam eder. ona göre o size son bir şans dahi verdi özür dilemeniz için. özür dilesen kendisi de lütfedip barışacaktı yani daha ne yapsındı bu yüce gönüllü paşamız...

Bence aklı başına zor gelir. bir şekilde barışırsınız ama taviz veren siz olacaksınız gibime geliyo..inşallah yanılırım kocan pişman olur adam olur bir daha da evden kovmaya falan kalkmaz. üzülüyorum böylelerine hayatı kendilerine ve başkalarına zorlaştırıyolar...yazık

• Beğen
Reactions: anu
Bunlarla iş bitse keşke:) evim birikmişim bireysel birikim fonları hem benim hem çocuklarımın da var... 2 üniv. Diploması dil ama iş evliliğe niye devam niye tamam karırını aklı selim bir şekilde almakta. Buraya konu açmamda ki durum acizliğimden değil kararsızlığımdan siz olsanız napardınız.

İnanın şu an o kadar şaşkınım ki. Burdan eşinizin de eğitimli olduğunu varsayabilir miyim? Halbuki o kadar varoş ki tavırları. Ve bu kadar donanımlı bir kadının bu varoş adamı tercih etmiş olması...
İlk mesajınız o kadar çaresiz ki, inanın hayatta hiç bir dayanağınız yok sandım ve yorum yapmak istemedim. Ama bu mesajla o kadar şaşkınım ki... Lütfen kendinizi sevin ve saygı duyun.

Ayakkabımıda giydiriyor çorabımıda:) yılda 5 -6 kez çiçekte hiç bir özel günüde kaçırmaz gün içersinde birçok kez arar sesimi duymak için ama bu evden kovma konusu çok canımı sıkıyor:/

bir çocuk baba sından ne görürse onu yapar demek baba örneği kötüymüş

İnanın şu an o kadar şaşkınım ki. Burdan eşinizin de eğitimli olduğunu varsayabilir miyim? Halbuki o kadar varoş ki tavırları. Ve bu kadar donanımlı bir kadının bu varoş adamı tercih etmiş olması...
İlk mesajınız o kadar çaresiz ki, inanın hayatta hiç bir dayanağınız yok sandım ve yorum yapmak istemedim. Ama bu mesajla o kadar şaşkınım ki... Lütfen kendinizi sevin ve saygı duyun.
Eşim eğitim ve maddi konuda benden daha iyi... çevremde hiç boşanmış bir aile örneği yok o yüzden nasıl davrammam konusunda çok tecrübesiz kararsız ve şaşkınım... içimde ki ses diyor ki bu çocuklar büyüyecek ve hala her seferde annelerini evden kovan bir babamı olacak veya dayanamayıp babalarına tek tük hakaret eden anne modelimi. 8 yıllık birliktelikte toplam kavga sayısı bir el parmağını geçmez... kavga sebepleride ottan çöpten meseleler elle tutulur birşey yok. Ben biraz polyanacı modelle yaklaşırım hayata laylaylom kendimi üzen olaylardan ve kişilerden uzak dururum bu yüzdende bana sen hayatı ciddiye almıyorsun biz burada evcilikmi oynuyoruz gibi laflar diyor.
Aciz değilim ama çaresizim. Evi terk etmemin asıl nedeni çocuklarımdı. galiba kendime saygım yok daha öncekilerde terk etmediğime göre. Ama eşim bağırırken 2,5 yaşında ki oğlumun bana bakışı çok ağrıma gitti. Şuan için boşanma konusunda tereddütlüyüm, gidişat neyi gösterecek bilmiyorum ama bir daha böyle birşeye asla tahammül etmiceğimi biliyorum... kafamdaki bir başka soruysa ya bir daha çocuklarım böyle bir duruma şahit olursa... hangisi daha iyi affetmek mi yoksa kendi yolumamı bakmak mı. Şahsen daha ortada affetmemi isteyen kimse yok ama

ama bir daha böyle birşeye asla tahammül etmiceğimi biliyorum... kafamdaki bir başka soruysa ya bir daha çocuklarım böyle bir duruma şahit olursa... hangisi daha iyi affetmek mi yoksa kendi yolumamı bakmak mı. Şahsen daha ortada affetmemi isteyen kimse yok ama

Ben de onlardan olamayacağım.
Çocuklarınız bunlara şahit olarak büyürse bilin ki ya babaları gibi size saygı duymamaya başlayacaklar ya da sizi çok sevdiklerinden babalarına bilenecekler. İkisi de bir çocuğun psikolojisi için sağlıklı değil.

[jinnakata, post: 48692427, member: 554278"]Dün babamla konuştum kızım şuan 4 aylık biraz büyüsün işe başlayacam. Evliliğim devam etse bile eşime karşı güvenim kalmadı. Eşimin beni sevdiğini düşünüyorum. Anneme bırakırken kapımı açıyor gitmemem için gözümün içine bakıp durdu 10 dk yolu uzata uzata yrm saatte götürdü ama insanda hangi duygunun ağır bastığı önemli aşk mı gururmu. ( şuan aradığım huzur)Şahsen hala ne bir arama ne bir msj hiç bir adım yok acaba sevgisinden de mi şüphe etmeliyim kafam çok karışık... zaman geçtikçe özleniyormu yoksa soğukluk mu giriyor ...
acaba evliliklerde aşktan daha önemli olan şey huzur saygı sevgimi. Kriter olarak neye önem verilmeli. İlerde pişmanlık yaşamak istemiyorum..[/QUOTE]
En zayıf noktamız anneligimiz. Nasıl olsa bırakmazlar dusuncesiyle erkekleri cesaretlendiriyor. Çünkü çocuk annede olunca onları bağlayan bir şeyde yok. Çocukları birakabilsen kaç gün dayanabilir sessizliğe. Ama işte ne çocuklarımız ne biz dayanabilir. Allah yardımcın olsun. Kocana da akil versin. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Adamın beynini değiştirmen lazım. Yada şimdilik PSİKALOG a gitmeyi teklif edebilirsin.

Belli ki boşanmak için değil eşim pişman olup gelsin diye bu resti cekmissiniz ama esinizin umrunda değil ve size bu kadar değersiz hissettiren aşağılayan bi insanı hala nasıl çok seviyosunuz cidden anlamış değilim.

Seven adam dön diye ananın, babanın, senin ayağına kapanır. Ne demek annen baban ayağıma kapanacak?

Ya kendi laflarını yutup senden ailenden af dileyerek seni alacak ya da inceldiği yerden kopacak gibi. Bırak burnu sürtsün döner özür diler, baktın dönmedi gelmedi yine senden özür bekliyor üzgünüm ama bu ilişki bitme noktasına gelmiştir.

Aslında bunun babasıda böyle bu lafı normal karşılıyor. Babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorşar babası bunuda annesinide kovup duruyor ama biz babamızı seviyoruz bırakmayız diyip daha çok sarılıyorlar. Banada sen beni gerçekten çok seviyorsan bu kadar kolay bırakmazsın, demek ki sevmiyorsun dedi
Pardon? Seni kovuyor, tehdit ediyor ve beni sevseydin gitmezdin mi diyor? Buyur ağzıma da mıç deseydin. Seviyorum diye her şeyi çekmek zorunda mıyım?

Yerinizde olsam ben seni gerçekten seviyorum ama seviyorum diye de beni evden kovmanı hazmedecek değilim. Asıl sen beni seviyor olsaydın 2 çocuğumla beni evden kovmaz, gitmek için hazırlanırken vazgeçireceğine tehdit etmezdin. Üstelik kendi elinle bıraktın.. şeklinde ya arar konuşur yada msj atardım.

Bana sorarsanız aileniz arkanızda ise güzelce bir süründürün. Hatasını gerçekten anlamadan affetmeyin. Bakın özür dilemeden demiyorum hata yaptığını anlamadan diyorum. Çünkü ona göre normal olan davranışında devam eder yoksa..

biri bana paçavra gibi kapı gösterecek ben bunun üstüne seviyorum/seviliyorum diyecegim......ben çözemedim sevgi nasıl bir şey..... iki çocukla Allah kolaylık versin bu sevgi sözünün altında yatan gerçek 2 çocuk... onlar olmasa orta bir odun koca olacak

Back
X