2 cocukla bosanan arkadaslarim bi toplanin hele nolur

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Iyi akşamlar kizlar... önceki konularımı bilenler vardır. Ben ikinci çocuğuma hamile iken esim beni terketti bunalima girdi hala da iyi degil ama inat etti ailemle inatlasti bem de onun ailesiyle hic geçinemedim malesef aileler yüzünden bi inat uğruna boşandık lohusa iken davamiz oldu anlasmali olarak bitti. Simdi sormak istedigim su, yaklasik 6 aydır ayrıyız fakat ben olayın şokunu bir türlü atamadım esimi de çok kızgın olmama rağmen ara ara çok özlüyorum ama geri donusumuz yok.. ben bu soku nasil aticam uzerimden işyeri açma hazirligindayim kafam calisinca dagilir belki ama hep ayni seylwri dusunip duruyorum keşke yanimda olsaydı diyorum.. sis nasıl atlattiniz bu donem kac ay daha surer.. bir de sormak istedigim su , ailemle oturuyorum sizce ayrı eve çıkmalı miyim 2 cocukla zor mu olur

İlk olarak geçmiş olsun diyorum.
Sizi terk eden bir mahlukatın neresini özlediniz mesela ?
Bunun özlenecek hiç bir yanı yok inanın.
Gidip barışırsanız bir de siz 3. Çocuğu yaparsınız. Yine sizi terk eder. Çünkü sorumsuz ve vicdansız bir mahluk.
Aileyle yaşamaya gelince de o tamamen aranızda ki iletişimle alakalı.

Lütfen kendinize değer verin ve bu mahlukatı aramayın.

Son düzenleme:
Hayır zor olmaz. Işyeri açacakmışsınız. Yani çalışacak paranızı kazanacaksınız. Bir yerde birikmisiniz varsa eğer,altın falan onlarla idare edin. Yoksa aileniz size biraz destek çıksın.
Yeni düzeniniz olsun çocuklarınizla

Bu arada şoku atlatın artık,6 ay olmuş. Sizi hamileyken terk eden bir vicdansız var karşınızda. Nesine üzülüyorsunuz? Evliliginizin pisi pisine bittiğini mi düşünüyorsunuz?
Sizi arıyor pişmanım falan mi diyor?
Bu ruh halinden acilen kurtulun.

İlk olarak geçmiş olsun diyorum.
Sizi terk eden bir mahlukatın neresini özlediniz mesela ?
Bunun özlenecek hiç bir yanı yok inanın.
Gidip barışırsanız bir de siz 3. Çocuğu yaparsınız. Yine sizi terk eder. Çünkü sorumsuz ve vicdansız bir mahluk.
Aileyle yaşamaya gelince de o tamamen aranızda ki iletişimle alakalı.

Lütfen kendinize değer verin ve bu mahlukatı aramayın.
Haklisiniz bilmiyorum belki de alışkanlık

Hayır zor olmaz. Işyeri açacakmışsınız. Yani çalışacak paranızı kazanacaksınız. Bir yerde birikmisiniz varsa eğer,altın falan onlarla idare edin. Yoksa aileniz size biraz destek çıksın.
Yeni düzeniniz olsun çocuklarınizla

Bu arada şoku atlatın artık,6 ay olmuş. Sizi hamileyken terk eden bir vicdansız var karşınızda. Nesine üzülüyorsunuz? Evliliginizin pisi pisine bittiğini mi düşünüyorsunuz?
Sizi arıyor pişmanım falan mi diyor?
Bu ruh halinden acilen kurtulun.
Pişmanım demiyor cnm . 5 sene güzel giden bi evliliği birbirimizden yana şikayet yoktu aielelr izin bitti resmen insan ona yanıyor

Pişmanım demiyor cnm . 5 sene güzel giden bi evliliği birbirimizden yana şikayet yoktu aielelr izin bitti resmen insan ona yanıyor
Ve ayrıldıktan sonra da aileleriniz egolarini tatmin edip onun ailesi de senin ailen de,kendi köşesine çekildi dimi? Hep öyle olur. Olan ayrılana olur. Ailelere hicbisey olmaz.

Bende 6 ay once ayrildim. Daha dogrusu esim beni ve iki cocugumu terketti. Ikinci cocugum henuz 19 aylikti. Biz anlasmalida bosanamadik suan cekismeli dava devam ediyor. 10 gun once geldi barismak istedi. Elinden gelen her turlu cabayi vereceginu soyledi. Kabul etmedim. Iki cocukla bie suru borcla beni birakip gitmis adama bir daha guvenmem. Bir kere karisini cocugunu antin kuntin sebeplerle terketmis adamdan hayir gelmez. Insanlar cok daga agir seyler yasiyor ama yinede ailesine dort elle sariliyor. Bu adamlar ortada adam gibi bisey yokken hayattan memnun degiller. Hissettigin ozlem duygusu degil bence. Bosluk duygusu. Ben o boslugumu cocuklarimla, arkadaslarimla, ailemle tamamliyorum. Ona ihtiyacim yok. O dusunsun iki cocugunun buyumelerine tanik olamadan yasiyor. Hafta sonu hamburger yiyerek babalik duygusunu yasamaya calisiyor. Bense cok zenginim cunku trilyonlar verseler degismeyecegik iki yavrumla birlikteyim

Severek ayrılalım
Sevmiyordur belki sizi. Bu ihtimal aklınıza gelmiyor mu ?
Hanımefendi bence acile gerçekle yüzleşmelisiniz.
Benim sordugum soruyla sizin cevaplarının pek alakası yok yalnız ben gerçekle yüzleştim çoktan. Boşanmak ne demek basınıza gelmeden anlamazsınız agresif agresif yazıp ruhu incinmiş bi insani daha da incitmeye hakkınız yok. Ben zaten nasıl atlatrim diye başına gelenlere sordum

Bende 6 ay once ayrildim. Daha dogrusu esim beni ve iki cocugumu terketti. Ikinci cocugum henuz 19 aylikti. Biz anlasmalida bosanamadik suan cekismeli dava devam ediyor. 10 gun once geldi barismak istedi. Elinden gelen her turlu cabayi vereceginu soyledi. Kabul etmedim. Iki cocukla bie suru borcla beni birakip gitmis adama bir daha guvenmem. Bir kere karisini cocugunu antin kuntin sebeplerle terketmis adamdan hayir gelmez. Insanlar cok daga agir seyler yasiyor ama yinede ailesine dort elle sariliyor. Bu adamlar ortada adam gibi bisey yokken hayattan memnun degiller. Hissettigin ozlem duygusu degil bence. Bosluk duygusu. Ben o boslugumu cocuklarimla, arkadaslarimla, ailemle tamamliyorum. Ona ihtiyacim yok. O dusunsun iki cocugunun buyumelerine tanik olamadan yasiyor. Hafta sonu hamburger yiyerek babalik duygusunu yasamaya calisiyor. Bense cok zenginim cunku trilyonlar verseler degismeyecegik iki yavrumla birlikteyim
Haklisin boşluk duygusu da olabilir adını koyamıyorum belki de herşey bir anda olduğu için oldu ikimiz de gurur yaptık inat ettik biraz. Simdi bitti bitmedi gerekirmiş demek ki . Lohusalık hamilelik dönemine denk gelince belki de halen soktayim kizimizi benden çok bekliyordu halbuki. Su an zaten işyeri vs ugrasiyroum ama bi yarım kalmışlık hissi var bide millet vah tuh dedikce daha üzülüyorum

Ve ayrıldıktan sonra da aileleriniz egolarini tatmin edip onun ailesi de senin ailen de,kendi köşesine çekildi dimi? Hep öyle olur. Olan ayrılana olur. Ailelere hicbisey olmaz.
Öyle olsa yine iyi. Boşan bitsin diyen aileler şimdi ağlıyor vah tuh diye. Geçmiş olsun kimse uğraşmadı barışın diye elimizden titan olmadi

Öyle olsa yine iyi. Boşan bitsin diyen aileler şimdi ağlıyor vah tuh diye. Geçmiş olsun kimse uğraşmadı barışın diye elimizden titan olmadi
Öyleler. Hic şaşırmadım. Yaziklar olsun ne diyim. Sizinde bos anınıza geldi tabi,zaten kafaniz karışıktı,duygusaldiniz.yani inatlasmalarla bitti. Boyle ebeveynlik olmaz. :( cok üzüldüm. Barışmak mi istiyorsunuz?

Öyleler. Hic şaşırmadım. Yaziklar olsun ne diyim. Sizinde bos anınıza geldi tabi,zaten kafaniz karışıktı,duygusaldiniz.yani inatlasmalarla bitti. Boyle ebeveynlik olmaz. :( cok üzüldüm. Barışmak mi istiyorsunuz?
Yok canim nasıl isteyim çok çabaladım cocuklarim için ama karşı taraf istemedi unutamadugini söyledi ama aliscaz bu duruma bitti artik dedi

Back
X